Főoldal Filmek A Skywalker kora után Daisy Ridley azért harcolt, hogy munkát kapjon
Filmek

A Skywalker kora után Daisy Ridley azért harcolt, hogy munkát kapjon

A Star Wars a színészek életére is hatással volt.

580
Star Wars: Skywalker kora
Forrás: Star Wars

A tavaly decemberben bemutatott Star Wars: Skywalker korát rengeteg kritika érte. Hónapokon keresztül másról sem lehetett olvasni, hogy a Disney hol rontotta el a franchise hírnevét, s éppen milyen regénnyel vagy képregénnyel próbálják megmagyarázni a hiányzó darabkákat. Reyt alakító Daisy Ridley télen már elmesélte, a filmet ért negatív kommentáradatot mennyire rosszul viselte, most pedig arról beszélt, hónapokig küzdött hogy munkát találjon.

Daisy Ridley lett a Disney érában készült Star Wars-filmek új arca, ami olykor nagy árat követel. A színésznő elmesélte, hogy a film bemutatója után nem volt könnyű munkát találni. Az Entertainment Weeklynek arról mesélt, hogy a IX. rész után és még a COVID-19 előtti időszakban semmi sem jött össze, nehéz volt munkát találni.

Olyan szomorú volt befejezni [a Star Warst]. Amikor a film megjelent, úgy éreztem, hogy ’Ó édes istenem.’ Ez egy hatalmas fejezet volt az életemben. És furcsa módon az elmúlt néhány hónapban semmi sem jött össze. Nyilvánvalóan most jó érzés dolgozni, de nem így gondoltam [abban az időben]. Úgy éreztem, hogy az elmúlt öt évet elpazaroltam.

Le kellett lassulnom, ami mentálisan is jót tett nekem, mert [a Star Wars] nagy dolog volt az életemben. Furcsa módon az év elején semmi sem jött össze. Úgy éreztem magam, hogy ’Áh, senki sem akar munkát adni nekem.’ Rengeteg meghallgatásra elmentem az év elején, de egyiket sem kaptam meg ezekből.

Daisy Ridley

Majd megjegyezte, hogy néhány hónappal a Skywalker kora bemutatója után a dolgok jobbra fordultak. Több szereppel is megkeresték. Szerepet kapott a Twelve Minutes videojátékban, a Baby Yaga, egy animációs film a VR platformra, az eredeti Audible-sorozat és még egy profilozós szerep is összejött neki. Bár ezek közül egyik sem kiemelkedő szerep, de bízunk benne, hamarosan újra nagy blockbusterben látjuk. Reméljük, vele az élet kegyesebb lesz, s az előzménytrilógia után nem jut Hayden Christensen sorsára.   

Rey
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

palpatine
Filmek

Palpatine visszatérésének teljes története

Tavaly A Mandalóri, idén A Rossz Osztag adott hozzá némi plusz információt...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

A Skywalker kora bemutatója után 5 évvel választ kaptunk, mit jelent Rey sárga fénykardja

Rey sárga fénykardja után hamarosan több színben is láthatjuk a Jedik fegyverét.