Wide Screen
Image default
Filmek

A Skywalker kora után Daisy Ridley azért harcolt, hogy munkát kapjon

A Star Wars a színészek életére is hatással volt.

A tavaly decemberben bemutatott Star Wars: Skywalker korát rengeteg kritika érte. Hónapokon keresztül másról sem lehetett olvasni, hogy a Disney hol rontotta el a franchise hírnevét, s éppen milyen regénnyel vagy képregénnyel próbálják megmagyarázni a hiányzó darabkákat. Reyt alakító Daisy Ridley télen már elmesélte, a filmet ért negatív kommentáradatot mennyire rosszul viselte, most pedig arról beszélt, hónapokig küzdött hogy munkát találjon.

Daisy Ridley lett a Disney érában készült Star Wars-filmek új arca, ami olykor nagy árat követel. A színésznő elmesélte, hogy a film bemutatója után nem volt könnyű munkát találni. Az Entertainment Weeklynek arról mesélt, hogy a IX. rész után és még a COVID-19 előtti időszakban semmi sem jött össze, nehéz volt munkát találni.

Olyan szomorú volt befejezni [a Star Warst]. Amikor a film megjelent, úgy éreztem, hogy ’Ó édes istenem.’ Ez egy hatalmas fejezet volt az életemben. És furcsa módon az elmúlt néhány hónapban semmi sem jött össze. Nyilvánvalóan most jó érzés dolgozni, de nem így gondoltam [abban az időben]. Úgy éreztem, hogy az elmúlt öt évet elpazaroltam.

Le kellett lassulnom, ami mentálisan is jót tett nekem, mert [a Star Wars] nagy dolog volt az életemben. Furcsa módon az év elején semmi sem jött össze. Úgy éreztem magam, hogy ’Áh, senki sem akar munkát adni nekem.’ Rengeteg meghallgatásra elmentem az év elején, de egyiket sem kaptam meg ezekből.Daisy Ridley

Majd megjegyezte, hogy néhány hónappal a Skywalker kora bemutatója után a dolgok jobbra fordultak. Több szereppel is megkeresték. Szerepet kapott a Twelve Minutes videojátékban, a Baby Yaga, egy animációs film a VR platformra, az eredeti Audible-sorozat és még egy profilozós szerep is összejött neki. Bár ezek közül egyik sem kiemelkedő szerep, de bízunk benne, hamarosan újra nagy blockbusterben látjuk. Reméljük, vele az élet kegyesebb lesz, s az előzménytrilógia után nem jut Hayden Christensen sorsára.   

Rey

Még több a témában...

Daisy Ridley válaszolt arra a kérdésre, látjuk-e még Rey szerepében a jövőben

Kévés Bence Mihály

Daisy Ridley elmesélte, hogy Az ébredő Erő korai tervében még Kenobi is lehetett volna

Kévés Bence Mihály

Megmutatták közelebbről is Rey új, arany pengéjű fénykardját a Skywalker korából

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat