Daisy Ridley

Daisy Ridley profilozónak áll, már tárgyal a The Ice Beneath Her főszerepéről

A Star Wars-folytatástrilógia női főszereplőjét alakító Daisy Ridley megtalálta következő szerepét, a hírek szerint ő lehet a The Ice Beneath Her főszereplője.

A Star Wars-folytatástrilógia női főszereplőjét alakító Daisy Ridley megtalálta következő szerepét, a hírek szerint ő lehet a The Ice Beneath Her főszereplője.

Daisy Ridley a Star Wars: Skywalker kora után legközelebb 2021 januárjában tér vissza a mozikba, méghozzá Tom Holland oldalán a Lionsgate stúdió nagyon sokat eltolt Chaos Walking alkotásában, de ahogy már többször is elnapolták a bemutatót, a jelenlegi helyzetre való tekintettel még azon sem lepődnénk meg, ha ismét eltolnák. De a színésznőt már kiszemelték egy újabb projektre.

A külföldi médiát elárasztották Daisy Ridley következő szerepéről szóló cikkek. Beszámolók szerint az angol színésznő tárgyalásokat folytat a nagysikerű bűnügyi-thrillert feldolgozó The Ice Beneath Her megfilmesítéséről, amiben ő lenne a női főszereplő.

A film a 2015-ban megjelent svéd írónő, Camilla Grebe bestseller feldolgozása lesz, a főszerepében egy Hanne nevezetű nyomozó és pszichológiai nyomozóval, aki egy ügy megoldásán dolgozik, miután egy fiatal nőt lefejezve találnak egy kiemelt üzletember otthonában. Állítólag a sztori hangvétele nagyon hasonló a Holtodiglan és A lány a vonaton történeteihez.

Feltételezhetően Ridley alakítaná a nyomozót, aki az ügy felgöngyölítésén dolgozik majd, bár ez nem derült ki a Deadline beszámolójából, ellenben értesülésük szerint több casting meghallgatásról is folyik az egyeztetés, igazán impozáns szereplőgárdával készülhet az adaptáció.

A rendezői teendőket az Aki bújt rendezőire, Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett és Chad Villella trióra bízzák, azaz a Radio Silence stúdióra, akik fennállásuk óta már bizonyították szakértelmüket. A forgatókönyvet Caitlin Parrish (Supergirl, The Red Line) készíti a feldolgozáshoz.

Daisy Ridley
Actress Daisy Ridley poses for photographers upon arrival at the premiere of the film ‘Star Wars: The Last Jedi’ in London, Tuesday, Dec. 12th, 2017. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Total
14
Shares
Previous Article

Megvan a The Last of Us Part II és a Ghost of Tsushima módosított megjelenési dátuma

Next Article
Tyler Rake: A kimenekítés

Minden a nézőkön múlik, hogy folytatást vagy előzményt kap a Tyler Rake: A kimenekítés

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!