Daisy Ridley

Daisy Ridley fogta magát, és törölte közösségi oldalát, de miért?

A Star Wars-folytatástrilógia női főszereplőjét alakító Daisy Ridley elárulta, hogy miért döntött úgy, törli magát a közösségi médiából.

A Star Wars-folytatástrilógia női főszereplőjét alakító Daisy Ridley elárulta, hogy miért döntött úgy, törli magát a közösségi médiából.

Miközben napjaink nagyjai közül, beleértve a Star Wars franchise színészeit is, többen jelen vannak a különféle közösségi oldalon, addig Daisy Ridley nemrég törölte magát. Bár Ridleynek volt egy Instagram-oldala, de törölte, a rajongók pedig értetlenül álltak a döntés után.

Az egyik legnépszerűbb elméket, amiért Daisy Ridley elhagyta a közösségi oldalt, hogy zaklatták, amiért egy fegyveres erőszak megfékezéséről szóló posztot tett ki. Ugyanakkor a Star Wars franchise színésznője azt mondta DragCast adásában, hogy részben azért hozta meg a döntést, mert soha nem akart közösségi oldalon szerepelni.

Megkértek, hogy szerepeljek rajta egy időben, és úgy voltam vele, hogy ’Legyen’, majd eljött az a pont, ahol már nem akartam szerepelni. A barátom los angeles-i házában voltam, emlékszem, hogy olyan volt, ’Ó, nem akarok szerepelni az Instagramon’, majd ők erre: ’Akkor miért nem törlöd magad?’, mire én csak annyit mondtam, ’Jó’. Ez egy igazán önálló döntés volt, mert úgy éreztem, hogy ’Valójában nem kell szerepelnem rajta.’ Mindig volt egy korlátom, hogy mit osztok meg, és őszintén, az életem nem annyira izgalmas. Szóval sok különálló tényező volt.Daisy Ridley

A színésznő azt is kifejtette, hogy miért nem érzi úgy, hogy része kéne lennie a közösségi oldalán, csak azért, mert a karaktere része volt egy legendás történetnek:

Sok dolog van, amiről úgy hiszem, hogy a kommunikációról és a kevesebb zavaró tényezőről vagy hasonlóról szól. Nem szeretem a telefonokat és a tableteket, vagy a hasonló kütyüket. Azt is gondolom, hogy ez olyan dolog… hogy több kapcsolatra van szüksége az embereknek, és szerintem az emberek úgy gondolják, hogy a telefonjaik jobban összekötik őket, de ezt nem gondolnám. Szóval ez egy olyan másodlagos dolog, és ez jó mód, hogy kapj egy üzenetet, de aztán mindenki csak a telefonját bámulja, ahelyett hogy egymással beszélgetnének és hagyják, hogy az elmúljon, miközben görgetnek.

Nem ő az egyetlen, aki úgy dönt, hogy egy időre hátat fordít a közösségi oldalaknak, hiszen emlékezzünk csak Kelly Marie Tran döntésére, aki azért törölt minden bejegyzést Instagramról, mert a rajongók kikezdték Az utolsó Jedik szerepe miatt. Vagy néhány napja, amikor Florence Pugh barátjáról és kutyájáról posztolt, a rajongók kikeltek, ő pedig véget vetett a kommentháborúnak egy tiltással.

Total
10
Shares
Previous Article
The Batman

Matt Reeves elárulta, hogy mennyit sikerült már felvenni a The Batmanből

Next Article
Godzilla

A 2014-es Godzilla egyik kivágott jelenete arról tanúskodik, hogy a Toho-filmek a kánon részei

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!