Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora után Daisy Ridley elköszön karakterétől, Reytől

A Star Wars: Skywalker kora sztárja, Daisy Ridley kíváncsian várja, hogy a franchise számára mit tartogat a jövő, de utoljára látjuk Rey szerepében.

A Star Wars: Skywalker kora sztárja, Daisy Ridley kíváncsian várja, hogy a franchise számára mit tartogat a jövő, de utoljára látjuk Rey szerepében.

Az új Star Wars-trilógia abszolút vezető karaktere Rey lett, a Jakkun felfedezett lány, akinek származását mindeddig homály fedi, ugyanakkor már Az ébredő Erőben láttuk, hogy ő is Erő-érzékeny, bár még nem teljesen fedezte fel erejét. A Skywalker kora több kérdésre is választ ad majd, ahogy azt J.J. Abrams és Chris Terrio forgatókönyvírók megígérték.

Jövő héten egy korszak a végéhez ér a Skywalker-saga befejező részével, amivel kapcsolatban a Variety munkatársa faggatta a színésznőt, aki elmondta, hogy valójában minden a végéhez ér, tehát Rey története is lezárul majd a IX. részben.

A Skywalker korával Rey utazása is a végéhez ér a messzi-messzi galaxisban (legalábbis egyelőre), ugyanakkor a színésznő kíváncsian várja az olyan történeteket, melyekben már nem ő a főszereplő. De egy nagyon fontos dolgot is megtanult az elmúlt fél évtizedben, miközben a főszereplőt játszotta:

A színészek már többször is elmondták, hogy mennyire barátságos környezetet teremtett az új trilógia számukra, csupa jó emlékekkel emlékeznek vissza az elmúlt öt évre. De hogy hogyan végződik a történet, jövő héten kiderül.

Total
1
Shares
Previous Article

A Quake sorozatról mesél Tim Willits

Next Article

Mozgolódás van a Bosszúállók játék körül

Related Posts
Tovább

Netflix – az 50 legjobb film

Az a filmrajongó, aki esetleg a mozi helyett kivételesen otthon maradna, de nem rendelkezik óriási filmgyűjteménnyel, és mégis szeretne a legalitás határain belül maradni, annak manapság szinte csak egyetlen választása van: Netflix.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!