Wide Screen
Image default
Filmek

A Skywalker kora után Daisy Ridley elköszön karakterétől, Reytől

A Star Wars: Skywalker kora sztárja, Daisy Ridley kíváncsian várja, hogy a franchise számára mit tartogat a jövő, de utoljára látjuk Rey szerepében.

A Star Wars: Skywalker kora sztárja, Daisy Ridley kíváncsian várja, hogy a franchise számára mit tartogat a jövő, de utoljára látjuk Rey szerepében.

Az új Star Wars-trilógia abszolút vezető karaktere Rey lett, a Jakkun felfedezett lány, akinek származását mindeddig homály fedi, ugyanakkor már Az ébredő Erőben láttuk, hogy ő is Erő-érzékeny, bár még nem teljesen fedezte fel erejét. A Skywalker kora több kérdésre is választ ad majd, ahogy azt J.J. Abrams és Chris Terrio forgatókönyvírók megígérték.

Jövő héten egy korszak a végéhez ér a Skywalker-saga befejező részével, amivel kapcsolatban a Variety munkatársa faggatta a színésznőt, aki elmondta, hogy valójában minden a végéhez ér, tehát Rey története is lezárul majd a IX. részben.

Furcsa érzés, mikor egy csoportban dolgokon dolgoztok, és az emberek arról kérdeznek, hogy milyen érzés, mert olyan mintha fájdalomtól szenvednél. És valójában mindannyian átérezzük, szóval szomorúsággal tölt el. De azt hiszem, hogy Chris [Terrio] és J.J. [Abrams] egy csodálatos történettel állt elő. Olyan érzés, mintha a megfelelő pillanatban búcsút mondanál. Tehát bár szomorú, de mégis jó érzés. Vágjuk a centit december 20-áig, amikor bemutatjuk, és ez olyan lesz számomra, hogy „Vigyetek vissza”.
Daisy Ridley

A Skywalker korával Rey utazása is a végéhez ér a messzi-messzi galaxisban (legalábbis egyelőre), ugyanakkor a színésznő kíváncsian várja az olyan történeteket, melyekben már nem ő a főszereplő. De egy nagyon fontos dolgot is megtanult az elmúlt fél évtizedben, miközben a főszereplőt játszotta:

Tényleg azon dolgoztam, hogy kedveljem magam és úgy érezzem, hogy ott vagyok, ahol lennem kell. Az emberekkel való együttműködés segített, hogy jól, és egy biztonságos munkakörnyezetben érezzem magam. Szóval úgy érzem, hogy a lehető legjobbat hoztam ki magamból, és egy olyan csoport emberrel dolgozhattam, akiket nagyon szeretek.

A színészek már többször is elmondták, hogy mennyire barátságos környezetet teremtett az új trilógia számukra, csupa jó emlékekkel emlékeznek vissza az elmúlt öt évre. De hogy hogyan végződik a történet, jövő héten kiderül.

Még több a témában...

Daisy Ridley válaszolt arra a kérdésre, látjuk-e még Rey szerepében a jövőben

Kévés Bence Mihály

Daisy Ridley elmesélte, hogy Az ébredő Erő korai tervében még Kenobi is lehetett volna

Kévés Bence Mihály

Megmutatták közelebbről is Rey új, arany pengéjű fénykardját a Skywalker korából

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat