Főoldal Filmek Daisy Ridley elmondása szerint agresszív és félelmetes jelzővel bélyegezték őt a Chaos Walking forgatásán
Filmek

Daisy Ridley elmondása szerint agresszív és félelmetes jelzővel bélyegezték őt a Chaos Walking forgatásán

Rá sem lehetett ismerni a Chaos Walking munkálatai során.

653
Chaos Walking

A Star Wars-folytatástrilógia után senkinek sem a félelmetes jelző ugrik be először, amikor Daisy Ridley nevét meghalljuk. Azonban a színésznő bevallása szerint, a stábtagok félelmetesnek és agresszívnek tartották Doug Liman rendező régóta várt sci-fijének, a Chaos Walking forgatása alatt.

A Tatler készített interjút a fiatal színésznővel. Ridley a beszélgetés alatt elárulta, hogy miközben ő az egyik jelenet fényképezésére készült, az egyik stábtag félelmetesnek, míg a rendező egy találkozás során agresszívnek nevezte őt.

Azt mondták, hogy félelmetes vagyok. A Chaos Walking forgatásán történt. Megcsináltattam a hajam, felvettem a parókám, és emlékszem azon gondolkoztam, hogy „istenem, kisebbnek kellene lennem? Csendesebbnek kellene lennem?” Túl agresszívnek is neveztek. Egy találkozás során a rendező úgy fogalmazott, hogy meglehetősen agresszív energiám van.

Gondolkoztam rajta: de miért? Azért, mert fenntartottam a szemkontaktust? Azért, mert szenvedélyes vagyok, amiről beszélgetünk? Nem tudom. Szörnyű, ha olyan érzésed van, hogy „istenem, nem is azt mutatom magamból, mint amit gondolok.

Daisy Ridley

A színésznő még arra is kitért a beszélgetés alatt, hogy sokszor hezitálni szokott az interjúk alatt, hogy mennyire mélyüljön el a kérdések között. Egy éve, a Skywalker kora bemutatója után még közösségi oldalról is törölte magát.

Amikor aláírtam a Star Wars főszerepére, semmi olyan nem volt a szerződésemben, hogy „az életedről fognak beszélni”. Odáig jutott a dolog, rádöbbentem, hogy az életem mennyire megnyílt. Az emberek tudták édesanyám nevét, édesapám nevét, és a nővéreim mivel foglalkoznak. És úgy gondoltam, hogy jó lenne, ha lenne valami számomra, amiről mások nem tudnának. Csak arra gondoltam, hogy elszeparálva kellene élnem.

Daisy Ridley

A film bemutatóját korábban 2021 elejére tűzték ki, mivel azonban a jelenlegi körülmények miatt kockázatos lett volna moziba küldeni a kasszasikert, ezért a Lionsgate úgy döntött, hogy inkább két hónappal eltolják, s csak 2021. március 5-én debütál az adaptáció, természetesen a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Daisy Ridley Sharmeen Obaid-Chinoy
Filmek

Daisy Ridley új Star Wars-filmjére még várhatunk egy darabig

Nem is olyan könnyű felépíteni az új Jedi Rendet.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

George Lucas is ad tanácsokat a Star Wars: Új Jedi Rend rendezőjének

Rey az új Jedi Akadémia létrehozásán fáradozik majd.