Olivia Wilde

Olivia Wilde rendezi a Sony Pictures cím nélküli, női főszereplős Marvel-filmjét

Olivia Wilde a képregényvilágban is kipróbálja magát.

Még májusban jelentek meg az első hírek, miszerint a Sony Pictures tovább szeretné bővíteni a Pókember univerzumot, s több női főszereplős filmen is dolgozik. Az akkori hírek tárgya Madame Web volt, amiről a stúdió filmet szeretne készíteni a közeljövőben, s amire S.J. Clarkson rendezőt nézték ki maguknak. Azóta nem tudni, hogy sikerült-e előrelépni abban a tekintetben, hogy mikor tervezik majd bemutatni a filmet – feltéve, ha elkészül.

A Variety legfrissebb értesülései szerint az Éretlenségi rendezője, Olivia Wilde színész és rendező megegyezett a Sony stúdióval, hogy közösen dolgozzák ki az egyik a cím nélküli, nőközpontú Marvel-film projektet, és hozzák tető alá azt. Az elmúlt hónapokban többször is szóba hozták már, hogy egy újabb Pókember spin-off rész van kilátásban, méghozzá a Spider-Woman. A stúdió korábban úgy fogalmazott, hogy Alicia Vikander svéd Oscar-díjas színésznő tökéletes jelölt lenne a szerepre. Ma reggel pedig már a Marvel és a rendező is reagált a hírre, amit megerősítésnek is vehetünk.

A Spider-Woman címet az elmúlt évek alatt számos Marvel karakter birtokolta a képregényekben, kezdve Jessica Drew-val az 1970-es években, akinek eredettörténetében még urán fertőzésről és Pók-vérről is olvashattak a rajongók. Később a karakter álarca mögé olyan szereplők bújtak, mint Mary-Jane Watson és Gwen Stacy. A Gwen pókemberes alakjával már találkoztunk a Pókember: Irány a Pókverzum! című animációs rajzfilmben két éve, aki Hailee Steinfeld hangján szólalt meg a filmvásznon.

Wilde a tavalyi évben az Éretlenségivel debütált a filmszínházakban. A film forgatókönyvét az Amerikai Rendezők Céhe díjra is jelölte. A szkriptet Katie Silberman írta, aki ezúttal is besegít a történetbe Amy Pascal producerrel az oldalán, miközben Rachel O’Connor vezető produceri feladatokat lát el a film élén.

Spider-Woman
Total
4
Shares
Previous Article

Valóban létezik a Call of Duty Black Ops: Cold War

Next Article
The Batman

Robert Pattinson főszereplésével a The Batman forgatása szeptemberben indulhat újra

Related Posts