Star Wars: Skywalker kora

Daisy Ridley teljesen elégedett azzal, ahogy a Disney lezárta Rey történetszálát

Ezzel a kijelentéssel sokan nem értenek egyet.

A színésznő teljes mértékig elégedett azzal, ahogy Rey történetét lezárták a Star Wars-folytatástrilógiában. Daisy Ridley úgy gondolja, hogy a Star Wars: Skywalker kora elhozta Rey számára a tökéletes befejezést. Bár ezzel a kijelentéssel sokan nem értenek egyet, hiszen évek óta mennek viták az új részekről. Az alaphangot a 2015-ös Az ébredő Erő adta meg a rajongók elégedetlenségének, Az utolsó Jedik bemutatója után pedig Rian Johnson neve igazi szitokszóvá vált a rajongók körében. Bár a IX. rész jó néhány ismerős karaktert visszahozott tűzoltás végett, de már késő volt meggyőzni a világot.

A Skywalker kora a széria egyik legmegosztóbb alkotása lett, vagy szeretik, vagy utálják a filmet. Ezt Daisy Ridley első kézből megtanulta. Elmesélte korábban, hogy a premier után mennyire nehéz volt a január a negatív és sértő megjegyzések miatt, sokáig még munkát sem kapott a trilógia után. Ridley azonban nem adta fel, kitartott, és mindent beleadott, hogy mielőbb munkát kapjon. Egy évvel a IX. rész bemutatója után pedig úgy gondolja, hogy a film nagyszerű befejezést kapott.

Azt hiszem, hogy számomra a IX. rész szépsége az, hogy ilyen reménnyel és ilyen lehetőségekkel végződik. Úgy érzem, hogy ez volt Rey történetének tökéletes befejezése.

A színésznő gondolatait is megosztotta azzal kapcsolatban, hogy mit gondol, mi történt a főhősnővel a trilógia befejezése után, amire mindenki kíváncsi, hiszen nem várt fordulatot hozott az utolsó néhány képsor.

Nagy csata volt a VII., VIII. és IX. részekben. Úgy gondolom, hogy valójában valahol az erdőben szaladgál, és nagyon jól érzi magát [a Skywalker kora eseményei után]. Teljesen, teljesen elégedett vagyok a történet befejezésével. Nem tudom, hogy mi mást tehetett volna, amit nekem nem kellett megtennem. Olyan sok csodálatos karakter van a Star Wars univerzumban, hogy ez valami elképesztő. Néztem a The Mandalorian legújabb részét, és még azon is képes túltenni, ahová eljutott, ez annyira izgalmas.

Nem valószínű, hogy valaha is megtudjuk majd, mit csinál Rey a messzi-messzi galaxisban, helyette inkább teljesen új karaktereket és új helyszíneket ismerünk meg a galaxis távoli peremén. A legendás Skywalker történettől független alkotást két év múlva fogják bemutatni a mozikban Taika Waititi rendezőtől.

Star Wars: Skywalker kora
Total
1
Shares
Previous Article
Cherry

Az első hivatalos képek a Bosszúállók: Végjáték rendezői és Tom Holland Cherry című drámájából

Next Article

BEMUTATÓ: NBA 2K21 az eddigi legerősebb konzolokon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!