Főoldal Filmek Ron Howard tisztázta, hogy nem dolgoznak a Solo: Egy Star Wars-történet folytatásán
Filmek

Ron Howard tisztázta, hogy nem dolgoznak a Solo: Egy Star Wars-történet folytatásán

Ron Howard cáfolta a pletykákat a Solo-folytatásáról.

176

Az elmúlt hetekben több pletykát is olvasni lehetett a Solo: Egy Star Wars-történet folytatásával kapcsolatban. Ha mondhatjuk, hogy a lavinát Alden Ehrenreich indította be, aki egy interjúban úgy fogalmazott, hogy hallott dolgokat, hogy a Lucasfilm dolgozik valamin, s ez a valami akár a Disney+ egyik terméke is lehet a jövőben. Ron Howard tiszta vizet öntött a pohárba, s minden korábbi híresztelésre rácáfolt, hogy nem dolgoznak semmilyen folytatáson.

A Disney érában készült filmek közül a Solo: Egy Star Wars-történet az egyik leggyengébb alkotása lett. A bemutatót számos tényező hátráltatta, ott volt a forgatási balhé, amikor a Lucasfilm kirúgta az eredeti rendezőket néhány héttel a forgatás befejezése előtt. Ron Howard így kapta meg a feladatot, hogy csináljon csodát, s mentse a menthetőt. Őrületes iramban ment tovább a forgatás, csaknem a film 80 százalékát újraforgatták, és ezt leginkább a Disney érezte meg. A gyártási költség az egekbe szökött, már 270 millió dollárnál jártak. Hogy a film megtérüljön, jó kritikákra és sok nézőre lett volna szüksége. A kritikusok többnyire pozitív véleményt formáltak meg, a rajongók Az utolsó Jedik árnyékában hátat fordítottak, és első hét alatt lesújtó számokról lehetett olvasni, végül a box office végül 392 millió dollárnál állt meg.

Bár többen letettek a folytatásról, néhány hete felröppentek olyan hírek, miszerint a Lucasfilm mégis folytatást készít, igaz nem antológiafilmet, hanem egy Disney+ sorozatot. Tegnap azonban a rendező szomorú hírt osztott meg a rajongókkal, hogy a stúdió nem dolgozik semmilyen folytatáson.

Most nincs tervben a folytatás, és elképesztő része lenni egy olyan Star Wars-filmnek, ami úgy tűnik, hogy egyfajta elbagatellizált lehetőség, nem az, amit vártatok, de ez a film egy páratlan, furcsa utazás volt.

Ron Howard

Ezek után több mint valószínű, hogy Alden Ehrenreichet többet nem látjuk Han Solo szerepében, ám ez még nem jelenti azt, hogy más karaktereket ne látnánk a jövőben. Donald Gloverről szintén pletykálnak, hogy a fiatalabb Lando Calrissian szerepében még visszatérhet, ahogy Maulról is egyre többen beszélnek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Darth Maul
Filmek

Darth Maul eredetileg teljesen más szerepet kapott volna a Solo: Egy Star Wars-történetben

Sam Witwer hangot adott annak, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet vendégszereplője...

Filmek

Lassabb ütemben készülnek Star Wars-filmek a jövőben

A Disney vezérigazgatója, Bob Iger bejelentette, hogy nem készülnek évente Star Wars-filmek.

Darth Maul
Filmek

Ilyen volt Darth Maul a Solo: Egy Star Wars-történetben

A Lucasfilm hivatalos képet mutatott Darth Maul karakterről, akivel legutóbb a Solo:...