Főoldal Filmek Robert Pattinson főszereplésével a The Batman forgatása szeptemberben indulhat újra
Filmek

Robert Pattinson főszereplésével a The Batman forgatása szeptemberben indulhat újra

Hamarosan újra forog a The Batman.

659
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Rendkívül rögös út van a The Batman projekt mögött. A Warner Bros. már évekkel korábban szerette volna tető alá hozni a filmet Ben Affleck főszereplésével, ám több tényező miatt is meghiúsult az álom. Előbb olyan nehézségekről lehetett olvasni, hogy nem elég jó a forgatókönyv, nem áll össze a történet, végül pedig Affleck rendezői teendőit hátrahagyva visszamondta a filmet. Később maga a színész is távozott a szereptől, helyét Robert Pattinson vette át.

A Variety bennfentesekre hivatkozva azt állítja, hogy legkorábban szeptemberben folytatódhat a munka a Warner Bros. leavesdeni stúdiójában. A forgatást még márciusban kellett leállítani a koronavírus-járvány miatt, pedig már csaknem hét hete folyt a munka. Matt Reeves rendező próbálta hasznosan eltölteni ezt a hosszú időt, továbbcsiszolta a történetet. A rendező áprilisban úgy fogalmazott, hogy nagyjából az egynegyedét sikerült felvenni, szóval bőven akad még munka. Becslések szerint három hónap maradt hátra, és ha minden jól megy, akkor még idén a végére érnek.

Pattinson májusban úgy fogalmazott a GQ lapnak, hogy Londonban marad a pandémia alatt, hogy bármikor beugorhasson a forgatásra, ha hívást kap. Hozzá hasonlóan más szereplők is így tettek, ők is az Egyesült Királyságban maradtak a járvány idején, hiszen napról-napra változtak a körülmények, nem lehetett kiszámolni, mikor folytatódhat a filmezés.

Eredetileg 2021. júniusában szerették volna bemutatni a The Batman-filmet, ám a három hónapos csúszás miatt a stúdió őszre, 2021. októberére halasztotta a premiert. A film 2021. október 1-én érkezik.

The Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események