x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

Ben Affleck távozik, új színészt keresnek a The Batman főszerepére

Megerősítették, miszerint Ben Affleck Az Igazság Ligája után nem tér vissza Batmanként, új színészt keresnek Matt Reeves denevérfilmjébe.

Ben Affleck távozik, új színészt keresnek a The Batman főszerepére
  • Publishedaugusztus 24, 2017

Megerősítették, miszerint Ben Affleck Az Igazság Ligája után nem tér vissza Batmanként, új színészt keresnek Matt Reeves denevérfilmjébe.

Valahogy éreztük, hogy nem okvetlenül cikkezünk annyit Ben Affleck távozásáról, valami lapul a pletyka mögött, amit éjjel végre meg is erősítették. Affleck egy interjúban elárulta, hogy kiszáll a projektből, így új sztárt (minden bizonnyal egy fiatalabb főszereplőt) keresnek a Sötét lovag szerepre, miközben Matt Reeves rendező azt is bejelentette, hogy filmje nem lesz része a DC Filmes Univerzumának.

A direktor kijelentése mindössze annyit jelent, hogy egy olyan önálló filmet készít, ami a fókuszt magára a karakterre helyezi, mintsem a DC és Warner által felépített Univerzumra, de ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne vezetnék át Batmant az DCEU-ba (DC Extended Universe).

A The Hollywood Reporter cikkéből az is kiderült, hogy a stúdió tervei között valóban szerepel a tegnap lehozott Joker-film, de a palettát bővíteni szeretnék Harley Quinn-filmmel, és más olyan karakterek filmjeivel, melyek szintén a DC Filmes Univerzumán kívül helyezkednének el. A THR így fogalmazott Affleck távozása kapcsán:

Az új sok, vagy esetleg a címke lehetővé teszi, hogy olyan filmeket készítsenek, melyek önállók és elkülönülnek a nagy büdzséből dolgozó projektektől. Matt Reeves célja például a The Batman-nel az, hogy ne kapcsolódjon Az Igazság Liga univerzumához, hanem játszódjon másik idősíkban és egy másik színésszel.

A cikk megjelenése óta a fenti bejegyzést törölte, lehet, hogy az oldal dolgozója túlreagálta a dolgokat, és saját véleményét akarta csak kifejteni, de sajnos ez nem változtat a helyzeten, a The Batmannek új színészt kell találnia, mert Ben Affleck nem tér benne vissza.

Időközben megjelent a THR oldalán egy frissített bejegyzés, amelyben így számolnak be a történtekről:

A történet egy korábbi verziója szerint Batman a Warner Bros. univerzumának része volt, most viszont új címkével látták el, és új színésszel szerepel a listán. Az nem világos, hogy a projektet hová fogják elhelyezni.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.