Wide Screen
Image default
Filmek

Öccse szerint Ben Affleck otthagyja Batmant Az Igazság Ligája után

Casey Affleck véleménye szerint testvérének nem tett jó a The Batman-film körül kialakult kálvária. Otthagyja a szerepet?

Annak ellenére, hogy a San Diego-i Comic-Conon Ben Affleck megerősítette a rajongóknak, hogy továbbra is Batmant fogja megformálni, és Az Igazság Ligája után sem tervezi otthagyni a szerepet, de testvére szerint a valóság nem teljesen ez. Casey Afflek úgy gondolja, hogy Ben a Liga után nem tér vissza az ikonikus szerepben.

Nyáron indítottak el egy újabb lavinát, melyben már azt hangoztatták, hogy Ben Affleck nem csak a rendezői széket hagyná ott a DC Comics és Warner Bros. által épített univerzumban, hanem a képregényvilág egyik legismertebb karakterének szerepét is, vagyis szögre akasztaná a denevérjelmezt Az Igazság Ligája után. Erre utaló jeleket tárt fel Casey Affleck is minap a WEEI sportrádió adásában. A műsorban nyíltan megkérdezték a friss Oscar-díjas színésztől, hogy testvére tervezi-e visszatérését egy önálló Batman-filmben, mire csak ennyi volt a válasz:

Nem fogja elkészíteni azt a filmet [The Batman], úgy gondolom.

A teljes rádióműsort az oldal tetején hallgathatjátok vissza, az említett beszélgetésre pedig 6:35-kor kerül sor. Ti mit gondoltok, valóban nem tenne jót a színésznek, ha maradna a szerepnél? És ha távozik, akkor ki érkezhet a helyére? Ti kit látnátok szívesen a jelmezben?

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Zoë Kravitz karaktere, Macskanő is feltűnt a The Batman forgatásán, mutatjuk az első képeket

Kévés Bence Mihály

Akár Robin is feltűnhet Matt Reeves a The Batman-filmjében

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon