Főoldal Filmek Patty Jenkins elárulta, hol tartanak a Wonder Woman 3. és az amazonok spin-off részekkel
Filmek

Patty Jenkins elárulta, hol tartanak a Wonder Woman 3. és az amazonok spin-off részekkel

Több idő marad kidolgozni a Wonder Woman 3. forgatókönyvét.

194
Wonder Woman 1984

Még be sem mutatták a Wonder Woman 1984-et a mozikban, igaz legutóbb nem a stúdión múlott. A Wonder Woman folytatását eredetileg még 2019 novemberében bemutatták volna be, ám a Warner Bros. 2020. június 4-ére tolta a bemutatót, a koronavírus-járvány miatt pedig további két alkalommal is el kellett tolni. Előbb augusztus 14-én szerették volna megtartani a premiert, végül október 2-ára került át a film, és még ez sem garantált.

Patty Jenkins rendező még tavaly télen a brazíliai Comic-Con Expericence eseményen árulta el, hogy a Trench spin-off mellett egy másik spin-off is készül, ami a Themyscira mesés szigeten élő amazonokat fogja bemutatni. Emellett elmesélte, hogy a Wonder Woman 1984 után szünetet tartanak, miután gyakorlatilag egymás után forgatták a két részt, s nem maradt idejük a pihenésre.

Konkrét részleteket ezúttal sem tudtunk meg a trilógia befejező részéről, de ahogy már korábban is elmondta, már körvonalazódott a történet, és az I. világháború és a Hidegháború után napjainkban játszódik majd a történet. A terv az, hogy a harmadik rész az amazonok önálló filmje után játszódik, azonban a koronavírus-járvány úgy tűnik, hogy erre is hatással lesz.

A Total Film készített interjút a rendezőnővel, aki elárulta, hogy a világjárvány arra kényszerítette, hogy visszatérjen a tervezőasztalhoz, s átgondoljon néhány ötletet a filmmel kapcsolatban.

Valójában megnyomtam a szüneteltetés gombot. Mert az igazság az, hogy amikor a vázlat megszületett, az egy hat hónappal korábbi állapot volt. Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy teljesen figyelembe veszem ennek a pandémiának az eredményét.

Azonnal nem kezdünk dolgozni a harmadik filmen. Nagyon remélem, hogy az amazonok filmjét a Wonder Woman 3. előtt sikerül megcsinálni. És lehet, hogy egyiket sem én rendezem. Soha nem tudhatod, hogy mi történik ebben a világban. De igen, szerintem a történet nagyon hasonló marad. De szeretnék megbizonyosodni arról, hogy mindez miben befolyásolja a filmet.

Patty Jenkins

A Wonder Woman 1984 bemutatója október 2-án lesz az amerikai mozikban, a hazai bemutató időpontját még nem jelentette be a filmforgalmazó.

Patty Jenkins
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...