Főoldal Filmek Patty Jenkins elárulta, hol tartanak a Wonder Woman 3. és az amazonok spin-off részekkel
Filmek

Patty Jenkins elárulta, hol tartanak a Wonder Woman 3. és az amazonok spin-off részekkel

Több idő marad kidolgozni a Wonder Woman 3. forgatókönyvét.

685
Wonder Woman 1984

Még be sem mutatták a Wonder Woman 1984-et a mozikban, igaz legutóbb nem a stúdión múlott. A Wonder Woman folytatását eredetileg még 2019 novemberében bemutatták volna be, ám a Warner Bros. 2020. június 4-ére tolta a bemutatót, a koronavírus-járvány miatt pedig további két alkalommal is el kellett tolni. Előbb augusztus 14-én szerették volna megtartani a premiert, végül október 2-ára került át a film, és még ez sem garantált.

Patty Jenkins rendező még tavaly télen a brazíliai Comic-Con Expericence eseményen árulta el, hogy a Trench spin-off mellett egy másik spin-off is készül, ami a Themyscira mesés szigeten élő amazonokat fogja bemutatni. Emellett elmesélte, hogy a Wonder Woman 1984 után szünetet tartanak, miután gyakorlatilag egymás után forgatták a két részt, s nem maradt idejük a pihenésre.

Konkrét részleteket ezúttal sem tudtunk meg a trilógia befejező részéről, de ahogy már korábban is elmondta, már körvonalazódott a történet, és az I. világháború és a Hidegháború után napjainkban játszódik majd a történet. A terv az, hogy a harmadik rész az amazonok önálló filmje után játszódik, azonban a koronavírus-járvány úgy tűnik, hogy erre is hatással lesz.

A Total Film készített interjút a rendezőnővel, aki elárulta, hogy a világjárvány arra kényszerítette, hogy visszatérjen a tervezőasztalhoz, s átgondoljon néhány ötletet a filmmel kapcsolatban.

Valójában megnyomtam a szüneteltetés gombot. Mert az igazság az, hogy amikor a vázlat megszületett, az egy hat hónappal korábbi állapot volt. Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy teljesen figyelembe veszem ennek a pandémiának az eredményét.

Azonnal nem kezdünk dolgozni a harmadik filmen. Nagyon remélem, hogy az amazonok filmjét a Wonder Woman 3. előtt sikerül megcsinálni. És lehet, hogy egyiket sem én rendezem. Soha nem tudhatod, hogy mi történik ebben a világban. De igen, szerintem a történet nagyon hasonló marad. De szeretnék megbizonyosodni arról, hogy mindez miben befolyásolja a filmet.

Patty Jenkins

A Wonder Woman 1984 bemutatója október 2-án lesz az amerikai mozikban, a hazai bemutató időpontját még nem jelentette be a filmforgalmazó.

Patty Jenkins
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...