Wide Screen
Image default
Filmek

[CCXP 19] Patty Jenkinsnek már arra is van terve, hogy miről fog szólni a Wonder Woman 3. rész

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy egy trilógián keresztül mesélik el az amazonok hercegnőjének, Dianának történet a DC-nél.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy egy trilógián keresztül mesélik el az amazonok hercegnőjének, Dianának történet a DC-nél.

Három évvel azután, hogy Wonder Woman kasszát robbantott a moziknál, jövő nyáron Patty Jenkins rendező és Gal Gadot színésznő páros visszatér, hogy megismételjék a lehetetlent, még az első résznél is látványosabb, szórakoztatóbb történettel folytassák az amazonok meséjét.

A Comic-Con Experience eseményen debütált a folytatás előzetese, de mást is megtudtunk. Jenkins elárulta, hogy a Wonder Woman 1984 történetét még az első rész filmezése alatt dolgozta ki, így nem meglepő, hogy már a folytatásra is van terve.

A CCXP sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a franchise harmadik részére is van ötlet, illetve szóba került már egy az amazonokról szóló spin-off film, ami a csodálatos Themyscira szigeten, az amazonok otthonában játszódik. Ugyanakkor Jenkins azt is elmondta, hogy a Csodanő következő kalandjára vonatkozó tervek még változhatnak:

Valójában már tudjuk a teljes történetet [a Wonder Woman 3.nak], és még néhány másikat, mert tervben van egy Amazon [spin-off] film is, szóval már mindent kidolgoztunk. Csak az a kérdés, hogy meggondoljuk-e magunkat és mikor.
Patty Jenkins

A rendezőnő azt is megjegyezte még, hogy a második résszel ellentétben egy kicsivel többet kell majd várnunk a harmadik részre, mert voltaképpen az első és a második részt egymás után filmezték, ezért ő és Gal Gadot is szeretne egy kis pihenőt tartani, mielőtt beleugranának a trilógia utolsó részébe:

Azt hiszem, hogy nem akarjuk egymás után elkészíteni. Nagyszerű volt ezt a két filmet egymást követve filmezni, de úgy hiszem, hogy fontos számunkra egy kis pihenő a két rész között. És szeretnék más dolgokat csinálni a forgatás között, ahogy Gal Gadot is. Soha nem akartam túl messzemenő döntéseket hozni. Ha mindketten úgy gondoljuk, és úgy érezzük, hogy olyan filmet készítünk, amilyet szeretnénk, akkor megcsináljuk, ha eljött a pillanat

A hétvégén azt is megtudtuk, hogy a film technikailag teljesen elkészült, s a következő fél évben tökéletesíteni fogják a filmet, hogy még nagyobbat szóljon a mozikban. Sőt, ha minden jól megy, s a Wonder Woman 1984 jól teljesít a mozik kasszái előtt, akkor még egy themyscirai amazonokról is forgatnak egy filmet.

A Wonder Woman 1984 országos bemutatója 2020. június 4-én lesz.

Még több a témában...

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Kévés Bence Mihály

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

Kévés Bence Mihály

James Gunn megmutatta a The Suicide Squad logóit, és még a magyar címre is fény derült

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat