Wonder Woman

[CCXP 19] Patty Jenkinsnek már arra is van terve, hogy miről fog szólni a Wonder Woman 3. rész

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy egy trilógián keresztül mesélik el az amazonok hercegnőjének, Dianának történet a DC-nél.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy egy trilógián keresztül mesélik el az amazonok hercegnőjének, Dianának történet a DC-nél.

Három évvel azután, hogy Wonder Woman kasszát robbantott a moziknál, jövő nyáron Patty Jenkins rendező és Gal Gadot színésznő páros visszatér, hogy megismételjék a lehetetlent, még az első résznél is látványosabb, szórakoztatóbb történettel folytassák az amazonok meséjét.

A Comic-Con Experience eseményen debütált a folytatás előzetese, de mást is megtudtunk. Jenkins elárulta, hogy a Wonder Woman 1984 történetét még az első rész filmezése alatt dolgozta ki, így nem meglepő, hogy már a folytatásra is van terve.

A CCXP sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a franchise harmadik részére is van ötlet, illetve szóba került már egy az amazonokról szóló spin-off film, ami a csodálatos Themyscira szigeten, az amazonok otthonában játszódik. Ugyanakkor Jenkins azt is elmondta, hogy a Csodanő következő kalandjára vonatkozó tervek még változhatnak:

A rendezőnő azt is megjegyezte még, hogy a második résszel ellentétben egy kicsivel többet kell majd várnunk a harmadik részre, mert voltaképpen az első és a második részt egymás után filmezték, ezért ő és Gal Gadot is szeretne egy kis pihenőt tartani, mielőtt beleugranának a trilógia utolsó részébe:

A hétvégén azt is megtudtuk, hogy a film technikailag teljesen elkészült, s a következő fél évben tökéletesíteni fogják a filmet, hogy még nagyobbat szóljon a mozikban. Sőt, ha minden jól megy, s a Wonder Woman 1984 jól teljesít a mozik kasszái előtt, akkor még egy themyscirai amazonokról is forgatnak egy filmet.

A Wonder Woman 1984 országos bemutatója 2020. június 4-én lesz.

Total
8
Shares
Previous Article
Wonder Woman Patty Jenkins

[CCXP 19] Patty Jenkins elárulta, hogy technikailag teljesen elkészült a Wonder Woman 1984

Next Article
Démonok között

[CCXP 19] Kiderült a Démonok között 3. címe, és a történet néhány részlete

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!