Wide Screen
Image default
Filmek

[CCXP 19] Patty Jenkins elárulta, hogy technikailag teljesen elkészült a Wonder Woman 1984

A Wonder Woman 1984 rendezője, Patty Jenkins elárulta, hogy a film teljesen kész van, beleértve a vágást és a vizuális-effekteket is.

A Wonder Woman 1984 rendezője, Patty Jenkins elárulta, hogy a film teljesen kész van, beleértve a vágást és a vizuális-effekteket is.

Hosszú várakozást követően tegnap végre bemutatták a nagysikerű Wonder Woman folytatásának előzetesét, ugyanakkor Patty Jenkins mást is elárult a Wonder Woman 1984 produktummal kapcsolatban. Megtudtuk ugyanis a rendezőnőtől, hogy Diana hercegnő (Gal Gadot) főszereplésével készült film munkálataival teljesen elkészültek, beleértve a vizuális-effekteket és a vágást is, és csak arra vár, hogy bemutassák jövő nyáron.

A Wonder Woman 1984 eredetileg most novemberben debütált volna a mozik műsorán, azonban a Warner Bros. (feltételezhetően a Joker miatt) csaknem félévvel elnapolta a premiert. A döntésnek sokan nem örültek, köztük a rendező sem értett egyet, de már nem bánkódik, az elkövetkező hat hónapot arra használja majd, hogy tökéletesítse a filmet:

Patty Jenkins
Kész vagyunk, a film elkészült. Azért mert nem jön ki a következő néhány hónapban, ez az első ilyen alkalom a karrieremben, ami olyan nagyszerű, hogy azt mondhatom: „Hé, srácok, megengeditek nekem, hogy hegedüljek ezzel?” Szóval hegedülni fogok, de a film technikailag elkészült.
Patty Jenkins

Jenkins azt is megerősítette, hogy a Wonder Woman 1984 teljes vizuális-effektjével elkészültek, valamint azzal kapcsolatban is elmondta véleményét, hogy mit gondol azokról a kijelentésekről, miszerint azért hagyták ki az idei San Diego-i Comic-Cont, mert a folytatásban nincs sok akciójelenet. A rendező nem aggódik, és a rajongók hamarosan saját szemükkel is látni fogják, hogy mennyire sok akcióval büszkélkedik a várva-várt folytatás.

Igen, ez alatt azt is értem, hogy a vizuális-effektek teljes egészében elkészültek. Emlékszem azokra a pillanatokra, mikor nem jelentünk meg a Comic-Conon, és valaki talán azon spekulált, hogy talán nincs elég akciójelenet a filmben. Erre azt mondtam: „csak várd ki! Látni fogod az akciókat, ez lesz a reakciónk erre. Ez egy teljes éven át tartó folyamat, meghalok, hogy megmutassam.

Már nagyon várjuk, hogy saját szemünkkel lássuk az amazonok hercegnőjének következő kalandját, de ha már az amazonokról esett szó, pletykák szerint saját filmet kapnak, ami csak Themyscira lakóiról fog szólni.

A Wonder Woman 1984 bemutatója 2020. június 4-én lesz.

Még több a témában...

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Kévés Bence Mihály

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

Kévés Bence Mihály

James Gunn megmutatta a The Suicide Squad logóit, és még a magyar címre is fény derült

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat