Wide Screen
Image default
Pletykák

[CCXP 19] A pletykák szerint készülőben van egy Wonder Woman spin-off, főszerepben az amazonokkal

Az idei CCXP-n hangzott el, hogy dolgoznak egy Wonder Woman spin-offon, ami az amazonok otthonában, Themyscira-ban játszódik majd.

Eddig két alkalommal is ellátogattunk már az amazonok otthonába, először a Wonder Woman szólófilmben, majd Az Igazság Ligájában is visszatértünk az Anyadoboz miatt, és a Wonder Woman 1984 előzetese után már tudjuk, hogy jövőre is teszünk egy rövid látogatást Themyscira-ba, ugyanis láttunk jeleneteket a csodás szigetről.

Egy felettébb érdekes pletyka ütötte fel fejét hétvégén, ugyanis arról lehet hallani, hogy a Warner és a DC egy spin-offot tervez az amazonokkal. A hírről először a brazil M.P. Morales újságírója számolt be, aki azt állítja, hogy Patty Jenkins rendezőnő megerősítette neki a hírt, hogy vezető producer szerepet tölt be az egyelőre cím nélküli projekt élén. Ez aligha meglepő, tekintettel a Wonder Woman 2017-es sikere és az Aquaman sikerei után, hiszen az utóbbi esetében nemcsak egy folytatást, de egy horrorfilmet is bejelentettek az Ároklakókkal a főszerepben. A The Trench munkálatait egyébként a zsáner egyik népszerű rendezője, James Wan felügyeli majd.

Valószínűleg még nagyon korai fejlesztési fázisban jár az amazonokról szóló film, és hogy zöld utat kap-e, az nagyban függ majd a Wonder Woman 1984 fogadtatásától is, aminek országos bemutatója 2020. június 4-én lesz.

Még több a témában...

Amber Heard megmutatta Mera jelmezét az Aquaman-filmből

Kévés Bence Mihály

DC bennfentes dolgozója szerint a Wonder Woman katasztrofális

Nyáron kezdik forgatni a Wonder Woman 2.-őt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon