Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Tenet után a Wonder Woman 1984 bemutatóját is eltolta a Warner Bros.

Újabb hónapokat kell várni az amazonok hercegnőjére.

Néhány perccel korábban a Színháztulajdonosok Országos Szövetsége (röviden csak a NATO) közleményében erősítette meg, hogy a hosszú hetek találgatása után a Warner Bros. elhalasztotta a Tenet július 16-ai bemutatóját, s csak július 31-én fogják bemutatni a filmet. Az észak-amerikai mozihálózat szövetsége úgy fogalmazott, hogy a biztonságot tartották szem előtt, s a világ minden pontján szeretnék megadni a lehetőséget a rajongóknak, hogy azonos időben üljenek be Christopher Nolan legújabb kalandjára, s mindezt természetesen a mozikban tegyék.

Nem sokkal azután, hogy két héttel eltolták a Tenet bemutatóját, a Wonder Woman 1984 hivatalos közösségi oldalain megjelentek olyan bejegyzések, melyekben októberi dátum volt olvasható. A kommenteket olvasva sokan viccnek gondolták, ám később megerősítést nyert, hogy a Tenet után a várva-várt Wonder Woman folytatását is elhalasztották. A filmet eredetileg augusztus 14-én tervezték műsorra tűzni, ám a Tenet új időpontja miatt túl közel volt egymáshoz a két film, így a stúdió október 2-ára halasztotta Diana hercegnő következő kalandját.

Szemfüles rajongók felfigyeltek egy korábbi bejegyzésre is Twitteren, amiben még november 25. volt olvasható, vagyis a Hálaadás hétvégéjén tervezték volna bemutatni a filmet. Azóta korrigálták a hibát, törölték a bejegyzést, s már mindenütt október 2. szerepel, de ez is jól mutatja, hogy még mindig nincs végső döntés arról, hogy mikor tudják biztonságosan és világszerte bemutatni a filmet, s a Warner Bros. egy másik opciót is számításba vett, arra az esetre, ha nem működne az októberi időpont.

Még több a témában...

A Hogwarts Legacy visszarepít minket a Harry Potter világába

Szarka Roland

A Warner Bros. hivatalosan is eltolta a Wonder Woman 1984 bemutatóját 2020 végére

Kévés Bence Mihály

Akár decemberre is eltolhatják a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat