Tenet

A Warner Bros. nem kockáztat, elhalasztották a Tenet bemutatóját

Végül csak eltolták a Tenet bemutatóját.

Az elmúlt időben több egymásnak ellentmondó hírt lehetett olvasni Christopher Nolan legújabb sci-fi filmjéről, a Tenetről, hogy mikor kerül a mozikba. Legutóbb még a Warner Bros. stúdió is bizonytalan volt, merthogy a második előzetes végén nem adták meg, mikor kerül mozikba a film, csak úgy hivatkoztak rá, hogy hamarosan. Úgy tűnik, a stúdió nem meri megkockáztatni a július hónap közepét, tartanak attól, hogy nem nyitnak meg időben a mozik, és a nézők sem tolonganak majd a vetítésekre a járvány után.

A stúdió és a filmrendező a végsőkig kitartott a Tenet bemutatója mellett, mert mikor a koronavírus-járvány elérte az Egyesült Államokat, a filmstúdiók sorra mondták le a bemutatókat, tolták el egy későbbi időpontra, mások akár egy évet is képesek voltak halasztani a nagy blockbustereknél. Azonban a mai napig július 16-ai dátum szerepelt a film mellett, ám néhány perccel korábban a Színháztulajdonosok Országos Szövetsége közleményt adott ki a döntéssel kapcsolatban.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Warner Bros. partnerünkkel a filmrajongók egy új generációjának lehetőséget kínálunk arra, hogy élvezzék a filmet olyan formában, ahogy eredetileg látni szerették volna – a nagy képernyőn. Az elmúlt hónapokban folyamatosan tájékoztattuk a Warner Bros. stúdiót a munkáról, vagyis a színházak újranyitásáról, ami összhangban áll a kormányzati egészségvédelmi és biztonsági előírásokkal. Várjuk, hogy a nézők élvezzék a Tenetet július 31-én a világ minden pontjáról.

A stúdió korábban ultimátumot adott a forgalmazóknak, csak abban az esetben hajlandók bemutatni a filmet nyár közepén, ha a mozik 80 százalékát megnyitották, beleértve New York, Chicago, Los Angeles és San Francisco nagyvárosokat is. Egy hónappal a film bemutatója előtt azonban ez még mindig bizonytalan volt, hiszen a koronavírus-járvány miatti korlátozások továbbra is életben vannak. Még kérdőjeles, hogy ez mennyiben befolyásolja a Wonder Woman 1984 augusztusi bemutatóját, esetleg ott is halasztják, illetve hogy a Disney miként reagálja le, a Mulan bemutatóját is eltolják, vagy a Disney+ streamingszolgáltatón mutatják be inkább.

Total
6
Shares
Previous Article
Star Wars: Squadrons

Az EA bejelentette az új Star Wars-játékot, a Star Wars: Squadrons címet

Next Article
Wonder Woman 1984

A Tenet után a Wonder Woman 1984 bemutatóját is eltolta a Warner Bros.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!