Wide Screen
Image default
Filmek

Ha eltolják a Tenet bemutatóját, akkor a Wonder Woman 1984 legkorábban decemberben kerül mozikba

Most minden figyelem Christoper Nolan legújabb alkotására koncentrálódik, a Tenetre, hogy mire viszi júliusban, már ha bemutatják július 17-én a mozikban.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel minden a Teneten múlik, mert amennyiben a Warner Bros. eltolja, vagy a film megbukik a mozikban, akkor egy stúdióbennfentes szerint karácsonyig nem fognak új filmet bemutatni a mozikban, és itt nemcsak a Warner filmjeit értjük, hanem az összes filmstúdióét.

A Deadline jelentéséből kiderült, hogy a stúdió olyan feltételhez kötötte a Tenet bemutatóját, hogy a világ mozijainak legalább a 80 százalékának nyitva kell lenni a bemutató napján, beleértve a new yorki és a las angelesi, illetve a san franciscoi színházakat is. Ez biztosítaná, hogy Nolan új sci-fijét 3500 moziban és közel 30 000 vásznon terítsék világszerte. Ha erre azonban nem kerülne sor, akkor a filmet a Wonder Woman 1984 augusztus 14-ei bemutató helyére, az amazonok hercegnőjét pedig év végére tolják el.

Arra vonatkozó információ nincs, hogy ha eltolják a filmet, akkor melyik időpontra kerülne át, de minden bizonnyal a Dűnének fenntartott december 18-ai nap lehet a befutó, ezzel pedig Denis Villeneuve adaptációját csak 2021-ben láthatjuk. A Warner mellett a Disney fokozott figyelemmel várja a Tenet bemutatóját, mivel a Mulan élőszereplős feldolgozást szintén július végén tervezik bemutatni, és nem szabad megfeledkezni a novemberre csúsztatott Fekete Özvegy-filmről sem, ami mérföldkőnek számít a Marvel Moziverzum 4. fázisában.

Még több a témában...

Cristopher Nolan mellőzte a CGI-t, egy valódi Boeing 747-est robbantott fel a Tenet forgatásán

Horváth Mihály

Befutott a Tenet második előzetese, csak azt nem árulta el, mikor mutatják be a mozikban

Kévés Bence Mihály

Egy stúdióbennfentes úgy gondolja, ha elhalasztják a Tenetet, akkor karácsonyig zárva maradnak a mozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat