Főoldal Filmek Patty Jenkins rendező elárulta, hogy lesz-e romantikus kapcsolat a Wonder Woman 1984-ben Diana és Barbara között
Filmek

Patty Jenkins rendező elárulta, hogy lesz-e romantikus kapcsolat a Wonder Woman 1984-ben Diana és Barbara között

Diana és Barbara csak jóbarátok, nem szerelmesek egymásba.

463
Wonder Woman 1984

Minden amit eddig tudni lehet a Wonder Woman 1984 két női főszereplőjéről, hogy Diana hercegnő és Dr. Barbara Minerva szoros kapcsolatban állnak egymással, ahogy kiderült az első előzetesből. Sokan arra a következtetésre jutottak, hogy valamiféle romantikus szál alakulhatott ki a két szereplő között, azonban Patty Jenkins rendező ezt cáfolta most egy beszélgetésben.

A koronavírus-járvány egyik következménye, hogy a Wonder Woman 1984 bemutatóját augusztus 14-ére csúsztatta a Warner Bros., és eddig mindössze egy előzetest kapott a film, azt is még tavaly decemberben. Bár nem teljesen igaz, hogy csak egy video és néhány promóciós kép áll rendelkezésre, hiszen tavaly kiszivárgott a film sztorija, és az olvasók visszajelzései nagyon vegyesek voltak. Nem szeretnénk spoilerekbe bocsátkozni, de ahogy már mondtuk, egyesek a romantika egyes jeleit vélték felfedezni az eddigi anyagokon, így ideje kideríteni, mi is az igazság.

Akik a kapcsolatot keresték a két szereplő között, szomorúak lesznek miután elolvassák a rendezőnő nyilatkozatát, aki szerint Stever Trevor visszatérésével kár ezt a témát boncolgatni ebben a filmben.

Lehetséges, hogy megtörténik egy történetben. De mivel ez a történet olyan tisztán Steve [Trevor] visszatéréséről szól, az egész sztori Steveről szól. Az egész egy szerelmi történet Steve-vel. Nem volt férőhely egy másik számára Diana életében.

Patty Jenkins

A Wonder Woman az egyik legjobb példa a szuperhősfilmek sorában a leszbikus kapcsolatok bemutatásra, hiszen az amazonok köztudottan egymást szerették a szigeten, azonban ezt a témát nem ebben a filmben akarják boncolgatni. Talán majd abban a spin-off filmben, ami konkrétan az amazonok bemutatásával fog foglalkozni, s nem Diana hercegnőről.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...