Wide Screen
Filmek

James Wan rendező szerint a The Trench vérbeli szörny horrorfilm lesz

Az Aquaman rendezője egy interjúban elárulta, hogy nem átlagos szuperhősfilm lesz a The Trench spin-off, hanem egy igazi szörny horrorfilmnek ígérkezik.

Az Aquaman a maga 1 milliárd dolláros bevételével az egyik legsikeresebb cím a DC Moziverzumban, így csöppet sem volt meglepő, hogy a Warner Bros. nem vesztegette az időt, szinte a premier után azonnal berendelte a második részt, sőt, egy spin-offnak is zöld lámpát adott, a The Trench-nak, ami az Ároklakókat dolgozza majd fel horrormódra.

Egymásnak ellentmondó híreket hallottunk a bejelentett spin-offról, voltak olyan lapok, akik egészen odáig elmentek, miszerint a filmben Jason Momoa és Amber Heard is szerepelni fog, míg mások kizártnak tartják, hogy az Aquaman főszereplője szerepet kapjon az antológiafilmben. Idő kérdése csak, hogy többet megtudjunk a készülő alkotásokról, azonban James Wan rendezővel készítettek egy interjút, melyben egészen érdekes dolgokat osztott meg a rajongókkal a spin-offról.

Nos, tudjátok, még mindig keményen dolgozunk a forgatókönyvön, jelenleg a sztorit vázoljuk, így nem akarok részletekbe belemenni, de határozottan egy horrorfilmet akarok ebből kihozni. Tehát inkább egy szörny horrorfilmről beszélünk, mintsem egy szuperhősfilmről, de ettől még az Aquaman világának a része lesz.

James Wan a Démonok között univerzum rendezője és producere az elmúlt években többször is bizonyította, hogy mennyire otthonosan mozog a zsánerben, ezek után pedig ki ne várna tőle egy vérbeli szörny horrorfilmet. A DC készülő alkotásai közül az egyik legérdekesebb film lehet a The Trench, ami hírek szerint még az Aquaman 2. előtt kijön.

The Trench

Még több a témában...

A Batgirl már nem is érdekli a Warner Bros. stúdiót

Kévés Bence Mihály

Még ebben a hónapban érkezhet új előzetes az Igazság ligájához

Czanik Gergely

A Shazam! rendezője azokról a filmes bakikról beszélt, amiket senki sem vett észre

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább