The Trench

James Wan rendező szerint a The Trench vérbeli szörny horrorfilm lesz

Az Aquaman rendezője egy interjúban elárulta, hogy nem átlagos szuperhősfilm lesz a The Trench spin-off, hanem egy igazi szörny horrorfilmnek ígérkezik.

Az Aquaman rendezője egy interjúban elárulta, hogy nem átlagos szuperhősfilm lesz a The Trench spin-off, hanem egy igazi szörny horrorfilmnek ígérkezik.

Az Aquaman a maga 1 milliárd dolláros bevételével az egyik legsikeresebb cím a DC Moziverzumban, így csöppet sem volt meglepő, hogy a Warner Bros. nem vesztegette az időt, szinte a premier után azonnal berendelte a második részt, sőt, egy spin-offnak is zöld lámpát adott, a The Trench-nak, ami az Ároklakókat dolgozza majd fel horrormódra. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egymásnak ellentmondó híreket hallottunk a bejelentett spin-offról, voltak olyan lapok, akik egészen odáig elmentek, miszerint a filmben Jason Momoa és Amber Heard is szerepelni fog, míg mások kizártnak tartják, hogy az Aquaman főszereplője szerepet kapjon az antológiafilmben. Idő kérdése csak, hogy többet megtudjunk a készülő alkotásokról, azonban James Wan rendezővel készítettek egy interjút, melyben egészen érdekes dolgokat osztott meg a rajongókkal a spin-offról.

Nos, tudjátok, még mindig keményen dolgozunk a forgatókönyvön, jelenleg a sztorit vázoljuk, így nem akarok részletekbe belemenni, de határozottan egy horrorfilmet akarok ebből kihozni. Tehát inkább egy szörny horrorfilmről beszélünk, mintsem egy szuperhősfilmről, de ettől még az Aquaman világának a része lesz.

James Wan a Démonok között univerzum rendezője és producere az elmúlt években többször is bizonyította, hogy mennyire otthonosan mozog a zsánerben, ezek után pedig ki ne várna tőle egy vérbeli szörny horrorfilmet. A DC készülő alkotásai közül az egyik legérdekesebb film lehet a The Trench, ami hírek szerint még az Aquaman 2. előtt kijön.

The Trench

Total
12
Shares

Leave a Reply

Previous Article

Az új Xbox árát nagyban befolyásolhatja Donald Trump

Next Article
Fekete Özvegy

Már Budapest utcáin forgatják a Fekete Özvegy-szólófilmet

Related Posts
Wide Screen YouTube