Wide Screen
Filmek

Jóval az Aquaman 2. előtt érkezik a The Trench spin-off

A Warner Bros. 2022-ben fogja bemutatni az Aquaman 2. részt, azonban addig elkészül a The Trench spin-off.

Sokan felkapták a fejüket, mikor a Warner Bros. stúdió bejelentette az Aquaman franchise spin-off moziját, ám szörnyülködve fogadtuk a szomorú hírt, mikor a stúdió az Aquaman folytatását csak 2022-ben fogja bemutatni, négy évvel az első rész után. Nem teljesen értjük, hogy a stúdió miért vár ennyit egy második résszel, hiszen Arthur Curry (Jason Momoa) elsöprő sikert aratott a mozikban karácsonykor.

Peter Safran producernek a The Hollywood Reporter tett fel kérdéseket, mire a producer megerősítette, hogy a stúdió nagyerővel dolgozik a spin-offon, és jóval az Aquaman 2. része előtt érkezik a mozikba.

Mindvégig, már attól a naptól, amikor még csak korai fázisban volt, akkor imádtuk a The Trench-film ötletét. Amikor a közönséget magával ragadta a film, különösen, mikor a „hangya-farm” snittnél a kamera lekövette Arthur és Mera alámerülését a Trench [teremtmények] elől. Tudtuk, hogy ott valami nagyon különleges dolog van a kezünkben, és tudtuk, hogy milyennek kellene lenni a filmnek. És ennek következtében gyanítom, hogy ez az a film, ami az Aquaman 2. előtt fog kijönni.

Peter Safran

A producer megerősítette azt is, hogy sem Jason Momoa, sem Amber Heard színész karakterei nem fognak szerepet kapni a spin-off filmben, hiszen ez kizárólag a Trenchekről, azaz az Ároklakókról fog szólni, illetve a mozifilm az Aquaman eseményei után fog játszódni. Talán a legérdekesebb az interjúban az volt, hogy a The Trench jóval az Aquaman 2 előtt fog érkezni, miközben a DC rajongói Arthur Curry következő kalandjára kíváncsiak.

Még több a témában...

James Gunn rendezőnek legalább másik két DC mozira van ötlete

Kévés Bence Mihály

A The Batman a második évében jár majd, hogy Bruce Wayne szuperhős lett?

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves végre megmutatta, hogy Robert Pattinson milyen lesz a Batman jelmezben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon