Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Bejelentették, hogy mikor mutatják be az Aquaman második részét

A Warner Bros. percekkel korábban jelentette be, hogy Jason Momoa főszereplésében mikor kerül bemutatásra az Aquaman második része.

Múlt hónapban a Warner Bros. már megerősítette, hogy az Aquaman sikere után érkezni fog Atlantisz királyának második része, de abban a bejelentésben még nem lehetett tudni, hogy a DC legsikeresebb képregényfilmjét mikor mutatják be a nagyérdeműnek.

Most azonban a stúdió kiadott egy közleményt, melyben elárulta a rajongóknak, hogy Aquaman következő kalandját 2022. december 16-án fogják bemutatni a mozikban. A film főszereplőjét természetesen ezúttal is Jason Momoa játssza majd, azt azonban nem lehet továbbra sem tudni, hogy James Wan rendező milyen feladatot lát el a második résznél, de alighanem rendezőként tér vissza, hiszen a stúdió és a rajongók is elégedettek lehetnek munkájával.

Ezen felül a múltkori hírből az is kiderült, hogy a Warner egy Aquaman spin-offon is dolgozik. A Trench pontosabban egy horrorfilm lesz, ami az Ároklakókat fogja bemutatni, akiket az Aquamanben láttunk. A film nem taglalta hosszasan az eredetüket és történetüket, így most önálló részben bontakozhatnak ki, hogy kik voltak ők, és miért tartják őket a Hét Tenger legádázabb lényeinek.

Még több a témában...

James Wan bejelentette, mikor érkezik az Aquaman trailer

Kévés Bence Mihály

Wonder Woman 4. hivatalos trailere is megérkezett!

Plesovszki Nándor

Darkseid Az Igazság Ligája koncepciós rajzán, ahogy befolyásolja Supermant

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább