Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Bejelentették, hogy mikor mutatják be az Aquaman második részét

A Warner Bros. percekkel korábban jelentette be, hogy Jason Momoa főszereplésében mikor kerül bemutatásra az Aquaman második része.

A Warner Bros. percekkel korábban jelentette be, hogy Jason Momoa főszereplésében mikor kerül bemutatásra az Aquaman második része.

Múlt hónapban a Warner Bros. már megerősítette, hogy az Aquaman sikere után érkezni fog Atlantisz királyának második része, de abban a bejelentésben még nem lehetett tudni, hogy a DC legsikeresebb képregényfilmjét mikor mutatják be a nagyérdeműnek.

Most azonban a stúdió kiadott egy közleményt, melyben elárulta a rajongóknak, hogy Aquaman következő kalandját 2022. december 16-án fogják bemutatni a mozikban. A film főszereplőjét természetesen ezúttal is Jason Momoa játssza majd, azt azonban nem lehet továbbra sem tudni, hogy James Wan rendező milyen feladatot lát el a második résznél, de alighanem rendezőként tér vissza, hiszen a stúdió és a rajongók is elégedettek lehetnek munkájával.

Ezen felül a múltkori hírből az is kiderült, hogy a Warner egy Aquaman spin-offon is dolgozik. A Trench pontosabban egy horrorfilm lesz, ami az Ároklakókat fogja bemutatni, akiket az Aquamanben láttunk. A film nem taglalta hosszasan az eredetüket és történetüket, így most önálló részben bontakozhatnak ki, hogy kik voltak ők, és miért tartják őket a Hét Tenger legádázabb lényeinek.

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 promóciós képein még mindig a főszereplőket mutatják: Diana, Gepárd és Steve Trevor

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat