Aquaman

Bejelentették, hogy mikor mutatják be az Aquaman második részét

A Warner Bros. percekkel korábban jelentette be, hogy Jason Momoa főszereplésében mikor kerül bemutatásra az Aquaman második része.

A Warner Bros. percekkel korábban jelentette be, hogy Jason Momoa főszereplésében mikor kerül bemutatásra az Aquaman második része.

Múlt hónapban a Warner Bros. már megerősítette, hogy az Aquaman sikere után érkezni fog Atlantisz királyának második része, de abban a bejelentésben még nem lehetett tudni, hogy a DC legsikeresebb képregényfilmjét mikor mutatják be a nagyérdeműnek. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Most azonban a stúdió kiadott egy közleményt, melyben elárulta a rajongóknak, hogy Aquaman következő kalandját 2022. december 16-án fogják bemutatni a mozikban. A film főszereplőjét természetesen ezúttal is Jason Momoa játssza majd, azt azonban nem lehet továbbra sem tudni, hogy James Wan rendező milyen feladatot lát el a második résznél, de alighanem rendezőként tér vissza, hiszen a stúdió és a rajongók is elégedettek lehetnek munkájával.

Ezen felül a múltkori hírből az is kiderült, hogy a Warner egy Aquaman spin-offon is dolgozik. A Trench pontosabban egy horrorfilm lesz, ami az Ároklakókat fogja bemutatni, akiket az Aquamanben láttunk. A film nem taglalta hosszasan az eredetüket és történetüket, így most önálló részben bontakozhatnak ki, hogy kik voltak ők, és miért tartják őket a Hét Tenger legádázabb lényeinek.

Total
8
Shares
Previous Article

Érkeznek a Dűne játékok!

Next Article
Godzilla

A Godzilla II: A szörnyek királya másik két titánt is bemutat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!