Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Bejelentették, hogy mikor mutatják be az Aquaman második részét

A Warner Bros. percekkel korábban jelentette be, hogy Jason Momoa főszereplésében mikor kerül bemutatásra az Aquaman második része.

Múlt hónapban a Warner Bros. már megerősítette, hogy az Aquaman sikere után érkezni fog Atlantisz királyának második része, de abban a bejelentésben még nem lehetett tudni, hogy a DC legsikeresebb képregényfilmjét mikor mutatják be a nagyérdeműnek.

Most azonban a stúdió kiadott egy közleményt, melyben elárulta a rajongóknak, hogy Aquaman következő kalandját 2022. december 16-án fogják bemutatni a mozikban. A film főszereplőjét természetesen ezúttal is Jason Momoa játssza majd, azt azonban nem lehet továbbra sem tudni, hogy James Wan rendező milyen feladatot lát el a második résznél, de alighanem rendezőként tér vissza, hiszen a stúdió és a rajongók is elégedettek lehetnek munkájával.

Ezen felül a múltkori hírből az is kiderült, hogy a Warner egy Aquaman spin-offon is dolgozik. A Trench pontosabban egy horrorfilm lesz, ami az Ároklakókat fogja bemutatni, akiket az Aquamanben láttunk. A film nem taglalta hosszasan az eredetüket és történetüket, így most önálló részben bontakozhatnak ki, hogy kik voltak ők, és miért tartják őket a Hét Tenger legádázabb lényeinek.

Még több a témában...

Hivatalosan is készül az Aquaman második része

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves legalább három gonosztevőt zúdít Batman nyakába

Kévés Bence Mihály

2019-ben 4 Batman-filmet is bemutatna a DC? Atya! Úr! Isten!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább