Wide Screen
Image default
Filmek

Hivatalosan is készül az Aquaman második része

Csöppet sem meglepő, hogy a Warner Bros. az Aquaman sikere után nem gondolkozott sokat a folytatáson, merthogy már készül a forgatókönyv.

A Warner Bros. nem olyan rég árulta el, hogy tervben van az Aquaman második része, de az akkori jelentéséből még nem derült ki, hogy mikor kezdik a munkát. Ma reggelre azonban a stúdió megerősítette, hogy James Wan rendező Aquaman-folytatásának forgatókönyvét az első rész társírója, David Leslie Johnson-McGoldrick készíti.

Azt nem tudtuk meg, hogy Atlantisz királyának következő részére csak Johnson-McGoldrick tér vissza, vagy esetleg Will Beal is szerepet kap a történet kiagyalásában. Ugyanakkor James Wan rendező történő visszatérése is kérdőjeles, ugyanis azt nem jelentették be, hogy kit ültetnek a rendezői székbe, de figyelembe véve az első részt, nem lepődnénk meg, ha nem Want kérnék fel ezúttal is a feladatra. De így sincs ok az aggodalomra, hiszen Peter Safran társ-producerrel felügyelik a munkákat.

A Deadline értesüléséből néhány részletre is felhívták figyelmünket a hétvégén bejelentett The Trench című spin-offból. Úgy tűnik, hogy a filmre sem Jason Momoa, sem Amber Heard karaktere nem tér vissza, a történet teljes egészében a DC univerzum rémisztő Ároklakó teremtményeire fog fókuszálni. Ennek rendje és módja szerint a projekt horror kategóriában fog elkészülni.

Az Aquaman a nemzetközi porondon összesen 1,1 milliárd dollárt lapátolt össze, amivel a stúdió második legjövedelmezőbb alkotása lett. Ezek után a Warner jövőbeli szándékai tisztán olvashatók, veszni hagyják az eddig felépített univerzumot, s helyette olyan önálló karakterekre fókuszálnak, mint Aquaman, Wonder Woman, Flash, Batman és társai.

Még több a témában...

Matt Reeves nem bízza a véletlenre, ennyi gonosztevővel készül a The Batman?

[PLETYKA] Jake Gyllenhaal tényleg Batman lehet, ha Ben Affleck távozik

Kévés Bence Mihály

Hivatalos szinopszist kapott Az Igazság Ligája, de új fotókkal és interjúkkal is gazdagodtunk

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább