Wide Screen
Image default
Filmek

Hivatalosan is készül az Aquaman második része

Csöppet sem meglepő, hogy a Warner Bros. az Aquaman sikere után nem gondolkozott sokat a folytatáson, merthogy már készül a forgatókönyv.

Csöppet sem meglepő, hogy a Warner Bros. az Aquaman sikere után nem gondolkozott sokat a folytatáson, merthogy már készül a forgatókönyv.

A Warner Bros. nem olyan rég árulta el, hogy tervben van az Aquaman második része, de az akkori jelentéséből még nem derült ki, hogy mikor kezdik a munkát. Ma reggelre azonban a stúdió megerősítette, hogy James Wan rendező Aquaman-folytatásának forgatókönyvét az első rész társírója, David Leslie Johnson-McGoldrick készíti.

Azt nem tudtuk meg, hogy Atlantisz királyának következő részére csak Johnson-McGoldrick tér vissza, vagy esetleg Will Beal is szerepet kap a történet kiagyalásában. Ugyanakkor James Wan rendező történő visszatérése is kérdőjeles, ugyanis azt nem jelentették be, hogy kit ültetnek a rendezői székbe, de figyelembe véve az első részt, nem lepődnénk meg, ha nem Want kérnék fel ezúttal is a feladatra. De így sincs ok az aggodalomra, hiszen Peter Safran társ-producerrel felügyelik a munkákat.

A Deadline értesüléséből néhány részletre is felhívták figyelmünket a hétvégén bejelentett The Trench című spin-offból. Úgy tűnik, hogy a filmre sem Jason Momoa, sem Amber Heard karaktere nem tér vissza, a történet teljes egészében a DC univerzum rémisztő Ároklakó teremtményeire fog fókuszálni. Ennek rendje és módja szerint a projekt horror kategóriában fog elkészülni.

Az Aquaman a nemzetközi porondon összesen 1,1 milliárd dollárt lapátolt össze, amivel a stúdió második legjövedelmezőbb alkotása lett. Ezek után a Warner jövőbeli szándékai tisztán olvashatók, veszni hagyják az eddig felépített univerzumot, s helyette olyan önálló karakterekre fókuszálnak, mint Aquaman, Wonder Woman, Flash, Batman és társai.

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat