Optimus Fővezér is benne lesz az Űrdongó-filmben

Peter Cullen elárulta, hogy a Fővezér visszatér a Bumblebee történetét megfilmesítő önálló moziban.

Peter Cullen elárulta, hogy a Fővezér visszatér a Bumblebee történetét megfilmesítő önálló moziban.

Peter Cullen – aki az eredeti rajzfilmben Optimus Fővezérnek hangját adta -, elárulta, ismét hangját adja az Autobotok vezetőjének a 2018 végén érkező Űrdongó-mozifilmben, bár kijelentését a stúdió mindeddig nem erősítette meg.

A CineMovienak adott interjúban a színészt arról faggatták, hogy halljuk-e hangját még, konkrétan az első spin-offban, mire válaszában megerősítette, hogy Optimus-szal visszatér a jövő évi filmben. A Paramount Pictures és Hasbro döntése érthető, hiszen vitathatatlanul Optimus a franchise egyik kulcsszereplője, és talán Űrdongó után a második legkedveltebb szereplője a sorozatnak, így nagy hiba lett volna kihagyni pont őt az új filmből, ami talán jó mederbe tereli a transformereket. Valljuk be őszintén, nem nagyok az elvárások, mert a korábbi filmektől csak jobbat lehet készíteni.

A film hivatalos szinopszisa:

1987-ben járunk, amikor Bumblebee Kaliforniában egy kis tengerparti városban talál menedékre. Itt találkozik a 18 esztendős Charlieval (Hailee Steinfeld), aki épp próbálja megtalálni helyét a világban. Charlie sebesülten, összetörve talál rá Űrdongóra, és gyorsan rájön, hogy ez bizony nem egy szokványos VW.

A filmet a Kubo és a varázshúrok alkotója, Travis Knight forgatja, főszerepekben Hailee Steinfeldet, Pamela Adlont, John Cenát, Kenneth Choit és Stephen Schneidert látjuk.

Az Űrdongó-film 2018. december 21-én kerül a mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

John Boyega boldog, hogy J.J. Abrams rendezi a Star Wars: 9. részt

Next Article

Már forog a Shyamalan-féle Üveg film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!