Főoldal BREAKING A régóta várt Transformers és G.I. Joe crossover végre elkészül
BREAKINGFilmek

A régóta várt Transformers és G.I. Joe crossover végre elkészül

A G.I. Joe szuperkatonái és Transformerek összefognak a filmvásznon.

1.1k
Transformers: A fenevadak kora
Forrás: Paramount Pictures

Két ikonikus Hasbro tulajdon, a Transformers és a G.I. Joe végre összeáll egy régóta várt crossoverben. Csütörtökön a Paramount bejelentette, hogy hivatalosan is készül egy olyan film, amely a két franchise-t egyesíti. A projektnek még nincs rendezője, de a filmet Steven Spielberg executive producerként felügyeli, Lorenzo di Bonaventura pedig visszatér producerként Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto és Don Murphy társaságában.

A hollywoodi filmuniverzumok népszerűségének köszönhetően, részben a Marvel számlájára írható ez fel, a Transformers és a G.I. Joe közös filmje elkerülhetetlennek tűnt. Az utóbbi Transformers: A fenevadak kora megjelenése után kaptak ízelítőt abból a rajongók, hogy mi várható, amikor a film végén Anthony Ramos karakterét besorozzák a titkos katonai szervezetbe, a G.I. Joe-ba. Egyelőre nem ismert, hogy a közelgő filmben visszatér-e Ramos.

A két franchise korábban önállóan sorozatként létezett, a Transformers hét élőszereplős filmmel vezetett. A G.I. Joe korábban két filmet mutatott be 2009-ben és 2013-ban, majd 2021-ben Henry Golding főszereplésével tettek egy próbát az újraindításra Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek címmel. A film pénztári kudarc lett, ami miatt a Paramount leállította a további munkálatokat. Most azonban a Transformerek társaságában a Joe-k kapnak egy újabb lehetőséget, hogy megvessék lábukat a filmvásznon.

G.I. Joe Transformers
Forrás: Transformers: A fenevadak kora
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

41 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...