x
Close


Közelgő események

Filmek

John Boyega boldog, hogy J.J. Abrams rendezi a Star Wars: 9. részt

A Star Wars: Az ébredő Erő egyik főhőse elmondta, hogy mennyire boldog J.J. Abrams visszatérésének a trilógia befejező részénél.

John Boyega boldog, hogy J.J. Abrams rendezi a Star Wars: 9. részt
  • Publishedoktóber 3, 2017

A Star Wars: Az ébredő Erő egyik főhőse elmondta, hogy mennyire boldog J.J. Abrams visszatérésének a trilógia befejező részénél.

Talán az elmúlt hetek legnagyobb történése volt, mikor a Lucasfilm előbb bejelentette, hogy Colin Trevorrow rendezőtől kreatív különbségekre hivatkozva megválnak, majd helyét az új trilógia első részének rendezője, J.J. Abrams veszi át. A stúdió döntése érthető, hiszen Abramsen kívül csak Rian Johnson végzet hibátlan munkát – a stúdió részéről legalábbis -, így kettőjük közül kerülhetett ki a győztes. Eredetileg Johnson kapta volna a filmet, de ő átengedte a rendezés jogát, ez pedig újabb vitát generált a rajongók körében, akik petíció gyűjtésébe kezdtek, hogy a stúdió váltsa le Abramst.

A rohamosztagosból lett Ellenálló is elmondta, hogy mit gondol a stúdió döntéséről:

Igen, nagyon boldog vagyok és nagyon izgatott. Igazából küldtem Abramsnek egy e-mailt, és megkérdeztem tőle, hogy visszatérésének valódi oka az volt-e, hogy hiányoztam neki. Szerintem ez az egyetlen ok, amiért visszatért, és én ezt nagyra értékelem.

Boyega humoros válaszából kiderült, hogy maguk a szereplők mennyire élvezték a közös munkát a direktorral, most viszont Abramsen a sor, hogy bizonyítson, és egy tökéletes lezárással cáfoljon rá az őt ért vádakra, amire bőven lesz ideje, hiszen a stúdió fél évvel eltolta a Star Wars: Episode IX bemutatóját (Eredetileg 2019. május 24-én láttuk volna a trilógia záró részét, de a rendezőváltás után 2019. december 20-ára rakták át.).

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.