The Last os Us

Neil Druckmann nevét is olvashatjuk a The Last of Us rendezői között

A játék kulcsembere rendezőként is kipróbálja magát.

A The Last of Us című videojáték szerelmeseinek nem kell bemutatnunk Neil Druckmannt. Mikor tavaly az HBO bejelentette, hogy sorozat formájában feldolgozzák az egyik legjobb videojátéknak kikiáltott címet, Druckmann íróként és producerként csatlakozott Craig Mazin csapatába. A legfrissebb hírek szerint pedig legalább egy részt forgat majd az élőszereplős feldolgozásnál a játék rendezője.

A Directors Guild of Canada buktatta le, hogy Neil Druckmann neve olvasható a The Last of Us első évad rendezői között. Az eddig is tudtuk, hogy a Naughty Dog társelnöke vezető producere és írója lesz a sorozatnak, de ez most új, hogy a kamerák túloldalán is kipróbálja magát. Egyelőre nem világos, hogy egy részre vagy többre szól a rendezői kreditje. Druckmann mellett a sorozat társírója és showrunnerje, Craig Mazin neve is olvasható, továbbá Jasmila Zbanic és Peter Hoar. Hozzájuk csatlakozik még Kantemir Balagov, aki nemrég fejezte be a sorozat pilot epizódjának a rendezését.

Év elején már kaptuk a hírt, hogy Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét, míg a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét. Majd később az is kiderült, Merle Dandridge fogja életre kelteni a Marlene-t. A sorozatban Marlene a Tűzbogarak (Fireflies) vezetője, egy milíciacsoport, amely a katonai elnyomás ellen harcol, és ellenszert keres a vírus ellen. Mellette még másik két szinkronszínész csatlakozott a stábhoz. Murray Bartlett és Con O’Neil, előbbi egy Frank nevű valakit, míg O’Neil Billként csatlakozott. A videojátékban Jeffrey Pierce hangján szólt meg Tommy nagybácsi, de ebben a szerepében Gabriel Luna lesz látható, míg Pierce egy Perry nevű idegent játszik. Sarah Miller szerepét pedig Nico Parker, ő kelti majd életre Joel Miller lányát.

Még a hónap elején hallottuk, hogy leforgatták a pilot epizódot, de még messze van a munka vége, ugyanis korábbi beszámolók szerint akár egy évig is elhúzódhatnak a munkálatok a kanadai Calgary városban. Még nem kapott premierdátumot a sorozat, de valamikor 2022-ban érkezik. 

Total
8
Shares
Previous Article
The Flash

A The Flash rendezője egy olyan képet osztott meg Michael Keaton Batman-jelmezéről, amit eddig még nem láttunk

Next Article
Star Wars: Az utolsó Jedik

A Star Wars vágója és George Lucas volt felesége kritizálta a folytatástrilógiát, Kathleen Kennedyt és J.J. Abramset

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!