Pókember: Idegenben

Mysterio csak megrendezte halálát, és visszatér a Pókember: Idegenben folytatásában?

Mysterio is szerepet játszhat a multiverzum bevezetésében.

Hétvégén több tucat forgatási képet kaptunk a cím nélküli új Pókember-filmről, amit jelenleg Atlantában forgatnak. Túlnyomó többségükön a főszereplőt alakító Tom Hollandet láttuk, de kiszúrhattuk Zendayát is, valamint Holland öccsét is, aki egy titokzatos szerepben tűnhet fel a folytatásban. A karakterek mellett pedig még azt is megtudtuk, egy karácsonyi film lesz a trilógia befejező része.

Azonban szemfüles rajongók felfigyeltek néhány poszterre a falon. Ezek többségén a Pókember: Idegenben végére kapunk utalást, Mysterio halálára. Úgy tűnik, hogy megoszlanak a vélemények a köztudatban, miután a Hírharsona megosztotta Quentin Beck videóját. Mindkét karakternek vannak támogatói, azonban valaki New York utcáit teleragasztotta olyan plakáttal, ami egyértelműen Petert állítják be bűnösnek, ő támadta meg Londont és ő ölte meg Mysteriot is.

Úgy tűnik azonban, hogy valójában mártír lett Mysterióból a “halála” után. Nehéz elhinni, hogy meghalt, s ne venné örömét, hogy Peter élete teljesen a feje tetejére fordult, miután nyilvánosságra hozták személyazonosságát. Ha figyelembe vesszük a képregény és a Multiverzum kapcsolatát, akár még Mysterio is felelősségre vonható a Pókverzumért. Bármi is legyen az igazság, jelenleg a Pókember 3. sztorija az egyik legizgalmasabb a bejelentett alkotások között.

A filmmel kapcsolatban egészen vad dolgokat olvashattunk már. Az egész Jamie Foxx visszatérésével kezdődött, hogy A csodálatos Pókember 2. után visszatér Elektró szerepében. Ezt követően pedig elszabadult a pokol, számos korábbi karakter visszatéréséről is jelentek meg hírek. Alfred Molina visszatérését is borítékolhatjuk, ahogy Tobey Maguire és Kirsten Dunst és Andrew Garfield és Emma Stone is tárgyal korábbi szerepükről. Majd Charlie Cox neve is felmerült, akiről néhány napja már azt lehetett olvasni, hogy Daredevil jeleneteit még decemberben filmre vették. A pletykákat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták a Sony Picturesnél.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Pókember: Idegenben
Total
21
Shares
Previous Article
Matt Damon

Matt Damon is szerepet kaphat a Thor: Love and Thunderben?

Next Article
Higanyszál

Evan Peters nem akármelyik szerepben térhet vissza a WandaVision Disney+ sorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!