Pókember

Egy karácsonyi film lesz a Pókember 3.; megmutatta magát Zendaya, utalások Mysterio tettére, és egy másik titokzatos személyt is kiszúrhatunk

Még mindig forgatják az új Pókember-filmet.

Elképesztően sok pletykát hallottunk a cím nélküli Pókember-filmről, ennek ellenére nagyon kevés forgatási képet láttunk a produkcióról. Most azonban egy rakás új jelenetet sikerült megörökíteni a főhős egy korábbi jelmezéről és még egy titokzatos személyt is kiszúrtak a forgatáson.

A Just Jared osztott meg több képet az atlantai munkálatokról. A képeken a főszereplőt alakító Tom Holland azt a jelmezt viseli, amit legutóbb a Pókember: Idegenben című filmben is magára öltött, miközben olyan jeleneteket is forgattak, ahol mintha Tom Holland öccse, Harry Holland kapott volna szerepet. Egyelőre rejtély, hogy kit alakíthat majd a színész testvére a filmben – már ha nem vétettük el.

Az első adag után délután újabb forgatási képeket kaptunk Atlantából, ahol már Zendaya is feltűnt. A szereplők mellett egy fontos dologra is fény derült a mai képekből, mégpedig hogy egy karácsonyi film lesz a trilógia befejező része.

És akkor a főszereplők mellett a Pókember: Idegenben főellenségére is kaptunk egy utalást. Mint tudjuk, a második rész stáblista végi jelenetében a Hírharsona egy videót játszott be, amin Mysterio leleplezi Peter Parker személyazonosságát. A forgatáson megjelent szórólapok tele vannak utalással erre. Ahogy olvasható a szalagcímeken, Pókembert gyilkosnak nevezi Mysterio, és a londoni támadásért is őt teszi felelőssé.

A filmmel kapcsolatban egészen vad dolgokat olvashattunk már. Az egész Jamie Foxx visszatérésével kezdődött, hogy A csodálatos Pókember 2. után visszatér Elektró szerepében. Ezt követően pedig elszabadult a pokol, számos korábbi karakter visszatéréséről is jelentek meg hírek. Alfred Molina visszatérését is borítékolhatjuk, ahogy Tobey Maguire és Kirsten Dunst és Andrew Garfield és Emma Stone is tárgyal korábbi szerepükről. Majd Charlie Cox neve is felmerült, akiről néhány napja már azt lehetett olvasni, hogy Daredevil jeleneteit még decemberben filmre vették. A pletykákat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták a Sony Picturesnél.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article

Készülne egy másik Assassin’s Creed játék is?

Next Article

Nagyon erős lehet a Microsoft idei éve

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!