Megvan a Top Gun: Maverick premiernapja!

A Paramount stúdió bejelentette, hogy Tom Cruise mikor tér vissza a világ legjobb vadászpilótaképző iskolájába, Top Gun-ba.

A Paramount stúdió bejelentette, hogy Tom Cruise mikor tér vissza a világ legjobb vadászpilótaképző iskolájába, Top Gun-ba.

Néhány héttel korábban az 1986-os Top Gun főszereplője, Tom Cruise árulta el, hogy a sok éve halogatott folytatás végre tervezés alatt van, s jövő év elején kezdik is a forgatást. Időközben Val Kilmer is megerősítette, hogy ő is visszatér a Top Gun: Maverick névre keresztelt folytatásban. Most viszont a Paramount Pictures volt beszédes kedvében, aki 2019. július 12-re tűzte ki a premiert, amit a Marvel és Sony rendezésű Pókember: Hazatérés folytatása, és a Disney Az oroszlánykirály vesz közzé.

Időközben a Deadline megerősítette azt is, hogy az a Joseph Kosinski rendezi a filmet, akivel korábban Cruise a Feledés című fantaziban dolgozott együtt. A rendező neve a film mellett kevésbé bír akkora horderejű hírrel, mint hogy állítólag nem is Top Gun: Marverick néven fog érkezni a folytatás – legalábbis a lapnál úgy tudják. A filmcím, amit Tom Cruise árult el egy interjúban, csak a projekt nevét takarhatja.

Total
0
Shares
Previous Article

A Hazatérés folytatása percekkel a Bosszúállók 4 után kezdődik

Next Article

Tom Holland nem olvashatta el a Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvét

Related Posts