Wide Screen
Image default
Filmek

[FRISSÍTVE] Tom Cruise megerősítette: készül a Top Gun 2, amit Joseph Kosinski rendez

Évek óta lehet hallani a Top Gun film folytatásáról, de eddig csak hitegettek minket, most azonban a főszereplő megerősítette a második részt.

Évek óta lehet hallani a Top Gun film folytatásáról, de eddig csak hitegettek minket, most azonban a főszereplő megerősítette a második részt.

Most már egészen biztos, hogy elkészül a Top Gun 2, ezt kőbe lehet vésni, ez a hivatalos információ. Miközben Tom Cruise az új filmjét, A múmiát reklámozta az egyik ausztrál reggeli műsorban a riporter rákérdezett arra is, hogy akkor most mi igaz a korábbi pletykákból, miszerint az 1986-os Top Gun folytatást kap, és elkészül-e valaha is. A színész élő adásban mondta ki, hogy igazak a pletykák és meg fogják csinálni az elit vadászpilótákról szóló katonai film második részét, s előbb mint azt gondolnánk, már jövő évtől foroghat.

A Variety már le is hozta, hogy megtalálták Tony Scott méltó utódját, s Joseph Kosinskire bízzák Maverich és Iceman második kalandját. Igen, Cruise reggeli kijelentése után Val Kilmer is megerősítette: visszatér a jégember. És ezzel még nem értek véget a bejelentések, hiszen a Skydance vezérizgatója, David Ellison és Jerry Bruckheimer producerek is ott lesznek, magyarán az elhunyt rendezőn kívül mindenkit viszont láthatunk legalább egy stáblista erejéig.

Tom Cruise jelenleg épp A múmia bemutatójára készül, miközben már egy ideje forgatják a Mission: Impossible 6-ot, így a Top Gun 2-re csak jövő év elején kerülhet sor, de pontos dátum továbbra sem ismert.

A Top Gun 2 jelenleg tervezés alatt van, pontos premier dátummal nem tudtak szolgálni.

Még több a témában...

Legkorábban ekkor folytatódhat a Mission: Impossible 7. forgatása

Kévés Bence Mihály

Rendezőt kapott Tom Cruise új filmje, amit a Nemzetközi Űrállomáson forgatnak

Kévés Bence Mihály

A Karib-tenger kalózai producere sem biztos benne, hogy Johnny Depp visszatér a folytatásban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat