Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

[FRISSÍTVE] Már szinkronosan is megnézhető a Pókember: Hazatérés harmadik előzetese

Itt a következő küldetés: találjuk ki, miként is lehet összehangolni az új high-tech hálóvetőt a rossz fiúk elkapásával.

  • PublishedMay 24, 2017

Itt a következő küldetés: találjuk ki, miként is lehet összehangolni az új high-tech hálóvetőt a rossz fiúk elkapásával.

A napokban megjelent teaserek és poszterek után a Marel Studios és a Sony Pictures nem egy, hanem kettő darab új előzetest adott ki a Pókember: Hazatéréshez. Nehéz szavakat találni, hogy mennyire is tökély lett a nyár egyik blockbusterének utolsó promóciós videója, éppen ezért elég az üres szavakból, csekkoljuk is az előzeteseket!

Amerikai idő szerint percre pontosan éjfélkor a két stúdió kiadta a végső előzetest a filmhez, melyben a barátságos és közkedvelt Pókember (Tom Holland) legalább egy tonna új jelenetben találja magát. A most bemutatott trailerek továbbra is a főszereplőre helyezik a hangsúlyt, miközben tovább feszegetik azt a tényt, hogy akkor ő most Bosszúálló vagy sem. A nemzetközi porondra szánt videóban a tavaly bemutatott az Amerika kapitány: Polgárháborúból is láthatunk egy aprócska jelenetet – természetesen Póki szemszögéből.

Tom Holland főszerepében készült új Pókember részt július 6-án mutatják be kis hazánkban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.