A Top Gun: Maverick címen érkezik a folytatás

Tom Cruise tegnap megerősítette, hogy milyen néven mutatják be az 1986-os Top Gun című film második részét.

Tom Cruise tegnap megerősítette, hogy milyen néven mutatják be az 1986-os Top Gun című film második részét.

Hosszú éveket kellett várnunk, hogy lássuk a Top Gun folytatását, de múlt héten Tom Cruise végre bejelentette, megerősítette, hogy már dolgoznak a filmen, tegnap pedig egy az Access Hollywoodnak adott interjúban arra is rávilágított, hogy milyen címen mutatják majd be. Nos, a Top Gun: Maverick címen kell keresnünk a mozikban, ami utalás Pete Michellre (Tom Cruise), konkrétan ez Michell százados hívójele.

Az irány ugyanaz lesz, mint amivel az első részben találkoztunk. Stílusában is ugyanaz lesz. Hasonló zenéket hallhatunk majd Harold Faltermeyertől. A pilóták visszatérnek. Szükség van a sebességre. Nagy és gyors gépeik lesznek.

– mondta az interjúban a film főszereplője, Tom Cruise, aki mellett visszatér még Val Kilmer (Iceman), továbbá a Skydance vezérizgatója, David Ellison és Jerry Bruckheimer producerek is újra segíteni fogják a franchiset.

A filmről mindössze annyit tudni, hogy a jelenkorban fog játszódni, amikor is egyre inkább kezd kiélesedni vadászpilóták és a távoli vezérléssel működtető drónok közötti viszály, hogy egyáltalán szükséges-e még egy újabb vadászpilóta nemzedéket kitanítani, mikor a földről is irányíthatók már vadászgépek. A filmet 2018 elején kezdi forgatni  Joseph Kosinski rendező.

Total
0
Shares
Previous Article

Megérkezett az új Need for Speed játék

Next Article

Befejeződött a The Predator forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!