Befejeződött a The Predator forgatása

Három hónap után tegnap a stáb tagjai hivatalosan is bejelentették, hogy véget ért a The Predator reboot gyártása.

Három hónap után tegnap a stáb tagjai hivatalosan is bejelentették, hogy véget ért a The Predator reboot gyártása.

Tegnap több főszereplő is arról adott hírt közösségi falán, hogy Shane Black rendező következő filmje, a The Predator felvételeivel végeztek, így most irány a vágószoba. A februárban tett bejelentés után cirka három hónapra volt szüksége Blacknak, hogy újra filmre vegye a Ragadozót, akivel először az 1987-es filmben találkoztak mind a rajongók, mind pedig maga a rendező, aki sajnos nem élte túl a találkozást.

Jacob Tremblay színész csiripelt képet elsőként arról, hogy befejeződött a forgatás:

Majd Tremblayt Boyd Holbrook követte Instagram, aki megmutatta követőinek, hogy milyen ajándékot kapott a stábtól a forgatás után:

#Predator2018 – 30 year Anniversary. #makepredatorgreatagain. Everyone is in for a treat.

Robert Holbrook (@robertboydholbrook) által megosztott bejegyzés,


A The Predator-filmet az eredeti film folytatásának is tekinthetjük, amelyben egykor Arnold Schwarzeneggert által vezetett kommandós egységnek kellett szembeszállnia a földönkívülivel a Közép-Amerika dzsungeljében. Korábban voltak olyan hírek is, hogy az új rész egy amerikai kertvárosban fog játszódni, de ezt Shane Black cáfolta. Időközben már arról is lehetett olvasni, hogy a katonaság kifejlesztett egy új hibrid Ragadozót – ezek a pletykák a múltkori képek után bukkantak fel.

A The Predatort eredetileg 2018. február 18-án mutatták volna be, de a 20th Century Fox eltolta a premiert 2018. augusztus 3-ra.

Total
0
Shares
Previous Article

A Top Gun: Maverick címen érkezik a folytatás

Next Article
Alien

Neill Blomkamp megerősítette, hogy teljesen halott az Alien 5 projekt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!