x
Close


Közelgő események

Filmek

A Hazatérés folytatása percekkel a Bosszúállók 4 után kezdődik

Jövő héten érkezik csak a Pókember: Hazatérés a mozikba, de máris a folytatásról beszélnek Hollywoodban.

A Hazatérés folytatása percekkel a Bosszúállók 4 után kezdődik
  • PublishedJune 30, 2017

Jövő héten érkezik csak a Pókember: Hazatérés a mozikba, de máris a folytatásról beszélnek Hollywoodban.

Korábban többen is pletykáltak arról, hogy Póki szerepe a Bosszúállók: Végtelen háborúban meg fog egyezni azzal, mint amit az Amerika kapitány: Polgárháborúban kapott. De ezzel némiképp ellentmondásos hírek láttak napvilágot most, ugyanis Amy Pascal producer a Fandomnak adott interjújában elmondta, hogy a Hazatérés folytatása percekkel a Bosszúállók 4 után fog kezdődni.

Azt gondolom, hogy Pókemberre kellene fókuszálnunk, aki bemutatkozott a Polgárháborúban és idén saját filmet is kapott, ezután a Bosszúállók-filmben bukkan fel. Most pedig elkezdtünk dolgozni a következő részen, ami néhány perccel a Bosszúállók 4 után fog kezdődni.

A Bosszúállók 4 premierjét már korábban kitűzte a Marvel Studios  2019. május 3-ra, a Hazatérés második részét pedig 2019. július 5-én mutatja be a Sony és a Marvel.

Jon Watts rendező így fogalmazott a The Hollywood Reporternek:

Szerintem jó móka lenne. Még mindig sok felfedezetlen terület van. A Végtelen háború eseményeinek hatása és egy tinivel a gimnáziumban együtt jó témának ígérkezik, elég jó filmnek hangzik nekem.

Pascal megjegyezte a beszélgetésben még azt is, hogy hamarosan dolgozni kezdenek a második részen:

Összeszedjük a dolgokat és augusztusban dolgozni kezdünk a következő filmen.

Egy korábbi cikkben Tom Holland azt is elárulta, hogy trilógiát szőnek az új Pókember köré, és az is garantált, hogy a képernyőn eddig nem látott főellenséggel térnek vissza abban a filmben, amit egyelőre csak Hazatérés 2-nek neveznek, de ugye elmondták, hogy ez nem a végső cím.

A Pókember: Hazatérés július 6-án érkezik a magyar mozikba, de már volt szerencsénk látni a filmet, amiről a spoiler mentes kritikánkat itt találjátok.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.