Tom Holland Pókember trilógiát erősített meg

Az új Pókember sztár, Tom Holland megerősítette tegnap, hogy szóló kalandja trilógiára duzzad. Jön a Pókember 2 és 3!

Az új Pókember sztár, Tom Holland megerősítette tegnap, hogy szóló kalandja trilógiára duzzad. Jön a Pókember 2 és 3!

A hálóvetőt játszó színész, Tom Holland tegnap megerősítette, hogy a Sony és a Marvel közös rendezésű Pókember: Hazatérést további két folytatás követ a jövőben. Repdesünk az örömtől, hiszen tavasszal a Sony házát meglehetősen vészjósló kijelentések jelentek meg.

Pókemberrel a Marvel Moziverzumban először tavaly az Amerika kapitány: Polgárháború filmben találkoztunk egy cameo erejéig, de már napok választanak el bennünket, hogy lássuk önálló részben is, hiszen július 7-én érkezik a Pókember: Hazatérés. Holland korábban elmondta, hogy három filmre, valamint a Hazatérés folytatására írt alá, amit a stúdió már be is jegyzett 2019. július 5-re. De most a AlloCiné Hollanddel készített interjújából megtudtuk, hogy érkezni fog egy harmadik rész is.

Még mindig rengeteg hely van Peter Parker és Pókember számára, különösen a következő két filmben. A Pókember: Hazatérés végével nem feltétlenül zárjuk le a fejezetet, és nagyon várom, hogy különböző utakat tárjunk fel: ahogy felnő és átesik a pubertáson – azt hiszem. Izgalmas filmpárok lesznek ezek… Igen, lesz Pókember 2 és 3, de nem Hazatérés 2 és 3 lesz.

Végre ez is tisztázódott, így még évekig Tom Hollandet látjuk Pókember jelmezben a Marvelnél, az első rész hazai bemutatója pedig 2018. július 6-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Kevin Feige elárulta, hogy a Venom-film részese lesz-e az MCU-nak

Next Article
Deadpool

Mutatjuk, hogy mely filmek mikor érkeznek 2018-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!