x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Megkaptunk a Jumanji: Vár a dzsungel első előzetesét

Hosszas várakozás után ma lerántották a leplet a Jumanji rebootról, ami méltó emléket állít Robin Williamsnek is.

  • Publishedjúnius 29, 2017

Hosszas várakozás után ma lerántották a leplet a Jumanji rebootról, ami méltó emléket állít Robin Williamsnek is.

A Sony Pictures a tegnapi teaser videó után ma szállította a Jumanji: Vár a dzsungel első előzetesét, ami a tizenéves szereplők mellett minket is magával ragadt. A négy tinédzser egy pince polcán találnak rá arra a játékra, ami később börtönük lesz.

A Jumanji: Vár a dzsungel egyszerre lesz az 1995-ös Jumanji folytatása és rebootja, de eltérően az eredeti verziótól, itt most nem a megszokott társasjáték szippantja be a fiatalokat, hanem egy videójáték, melyben karaktert választanak maguknak, akik olyan veszéllyel kerülnek szembe a dzsungel mélyén, mint az orrszarvúak, a fekete mambák és még ki tudja.

Az új játék eredménye, hogy a szelíd Spencer egy bátor felfedezővé válik (Dwayne Johnson), Fridge egy tini zsenivé (Kevin Hart), a mindentudó Bethany egy könyvmoly professzorrá (Jack Black) és az atléta Martha egy amazoni atlétává (Karen Gillan). Ahhoz, hogy legyőzzék a játékot, s visszatérjenek az való világba, teljesen más szemszögből kell állniuk a dolgokhoz.

A Jumanji: Vár a dzsungel bemutatója 2017 december 22-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.