Wide Screen
Image default
Előzetesek

Megkaptunk a Jumanji: Vár a dzsungel első előzetesét

Hosszas várakozás után ma lerántották a leplet a Jumanji rebootról, ami méltó emléket állít Robin Williamsnek is.

A Sony Pictures a tegnapi teaser videó után ma szállította a Jumanji: Vár a dzsungel első előzetesét, ami a tizenéves szereplők mellett minket is magával ragadt. A négy tinédzser egy pince polcán találnak rá arra a játékra, ami később börtönük lesz.

A Jumanji: Vár a dzsungel egyszerre lesz az 1995-ös Jumanji folytatása és rebootja, de eltérően az eredeti verziótól, itt most nem a megszokott társasjáték szippantja be a fiatalokat, hanem egy videójáték, melyben karaktert választanak maguknak, akik olyan veszéllyel kerülnek szembe a dzsungel mélyén, mint az orrszarvúak, a fekete mambák és még ki tudja.

Az új játék eredménye, hogy a szelíd Spencer egy bátor felfedezővé válik (Dwayne Johnson), Fridge egy tini zsenivé (Kevin Hart), a mindentudó Bethany egy könyvmoly professzorrá (Jack Black) és az atléta Martha egy amazoni atlétává (Karen Gillan). Ahhoz, hogy legyőzzék a játékot, s visszatérjenek az való világba, teljesen más szemszögből kell állniuk a dolgokhoz.

A Jumanji: Vár a dzsungel bemutatója 2017 december 22-én lesz.

Még több a témában...

Így fest a Jumanji 2 csapata, első kép a filmről

Kévés Bence Mihály

Dwayne Johnson valószínűleg kihagyja a Halálos iramban 9-et

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Ekkor jöhet a Bosszúállók: Végtelen háború második előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább