Wide Screen
Image default
Filmek

Pókember: Hazatérés 2 filmezés, és a lehetséges címek

Hamarosan kezdik forgatni a Pókember 2-őt? Mi lesz a Hazatérés-folytatásának címe? Válaszok röviden, maguktól a készítőktől.

Hamarosan kezdik forgatni a Pókember 2-őt? Mi lesz a Hazatérés-folytatásának címe? Válaszok röviden, maguktól a készítőktől.

A Sony és a Marvel tavaly már elárulta a nagyérdeműnek, hogy ha sikeres lesz, ha nem, akkor is érkezni fog egy Pókember második rész 2019-ben, július 5-én. És nagy vonalakban ez minden, amit eddig tudunk a tervezés alatt álló projektről – azt leszámítva, hogy egy korábbi cikkünkben már említést tettünk Jon Watts rendező visszatérésére is.

Megint csak a Collider szegezte kérdéseit Kevin Feige Marvel elnöknek és a Sony Pictures producerének, Amy Pascalnak, hogy mik a tervek a folytatásra és mikor kezdik forgatni. Feige korábban utalt rá, hogy talán már augusztusban kamerát ragadnak, amit Pascal gyorsan cáfolt is, véleménye szerint jövő áprilisban vagy májusban kezdik csak a filmezést. A forgatás mellett elmondták, hogy nem a Hazatérés 2 néven fog érkezni a falmászó kaland.

Kevin Feige: Pókember: Alcím

Collider: Rendben, akkor a „2” nem szerepel a filmcímben?

Amy Pascal: Nem.

Feige: De nyugodtan hívjuk csak „Hazatérés 2”-nek [átmenetileg].

Talán ezen a ponton még túl korai lenne arról beszélni, hogy milyen néven mutatják be a filmet, hiszen még maguk a készítők sem tudják azt. A Collider munkatársa próbálta megtudni azt is, hogy Robert Downey Jr.-t ki váltja majd Pókember oldalán, de ezt a kérdést is hárították, így marad továbbra is a találgatás, mindahogy az is, hogy vajon Vasembertől is búcsút veszünk-e a Bosszúállók 4 után – erről szóló cikket itt olvashattok.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat