Wide Screen
Image default
Filmek

Megvan, hogy mikor ülhetünk be a Wonder Woman folytatására

Múlt héten a Warner Bros. bejelentette a Wonder Woman-folytatását, most pedig már azt is tudni, mikor láthatjuk.

Egy valamiben a világ kritikusai egyetértettek, mégpedig, hogy a Wonder Woman a DC Comics legjobb és az egyik legsikeresebb filmje lett a maga 800 millió dolláros bevételével, éppen ezért egy percig sem volt kérdés, hogy elkészül a folytatás, csak azt nem tudtuk, hogy mikor ülhetünk be a második részre. Most már ezt is tudjuk, mert a stúdió 2019. december 13-ra tűzte ki a Wonder Woman 2. bemutatóját.

A Wonder Woman 2. mellett a Warner Bros. stúdió további három másik filmet is bemutat majd 2019-ben, a Shazam 2019. április 5-én érkezik, egyet június 14-én és érkezni fog a harmadik november 1-én, de utóbbi kettőnél nem lehet biztosra tudni, hogy mely filmek lesznek azok.

A hétvégi Comic-Conon az is kiderült, hogy a Wonder Woman 2. munkái már elkezdődtek, a folytatásra visszatér Patty Jenkins rendező, aki már javában dolgozik a forgatókönyvön.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

[SDCC 2017] A stúdió döntött, Ben Afflecknek távoznia kell?

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2017] Milliókat fordítanak Az Igazság Ligája újraforgatására

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves is dobbantott a The Batman-film rendezői székéből?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább