Wide Screen
Image default
Filmek

A Thor: Ragnarök lesz a Marvel legrövidebb filmje

A Végtelen háború lesz a Marvel leghosszabb filmje, miközben a Thor: Ragnarök bejelentkezett a legrövidebbre.

A Bosszúállók: Végtelen háború csak jövőre érkezik, de már ősszel elkezdik felvezetni nekünk a giga über brutál filmet a Thor: Ragnarökben, ami az események beindító része lesz. A napokban Joe Russo elárulta, hogy a Végtelen háború két és fél óránál is hosszabb lehet, merthogy annyi minden történik a filmben, és azok mellett egyszerűen nem mehetnek el szó nélkül. Ennél fogva a rajongók úgy gondolták, hogy a Thor: Ragnarök játékidejét is elnyújtják majd, de tévedtek. A Thor: Ragnarök egyszerre lesz a legrövidebb Thor-film és a Marvel Moziverzum legrövidebb darabja.

A Collider beszélgetett Taika Waititivel a hétvégén, ahol a rendező elmondta, hogy a Ragnarök még a két órát sem fogja elérni:

A mostani vágással azt hiszem körülbelül 100 perc. Nem lesz egy nagyon hosszú film. Szerintem jobbak azok a történetek, amikor úgy érnek véget, hogy többet akarsz tőle, de egymást követik majd a történések. Szerintem az emberek még így is kimerülnek majd a végére, nagy utazások és dolgok részesei lesznek, tehát nem hinném, hogy szükséges a három óra.

Azok, akik aggódnak a film hossza miatt, nyugalom, a rendező megerősítette, hogy a Blu-rayen számtalan törölt jelenetet látunk majd. Jelenleg A hihetetlen Hulkot tekintjük az Marvel legrövidebb filmjének a maga 112 percével, ami nem tartalmazza azokat a stáblista utáni jeleneteket, amiket megszokhattunk a képregényfilmek végén.

A Thor: Ragnarök bemutatója 2017. november 2-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Kevin Feige elárulta, hogy mikor leplezik le a Bosszúállok 4. címét

Kévés Bence Mihály

Korábban nem látott képeket kaptunk a Bosszúállók: Végjátékból

A Marvel Studios ott lesz az idei San Diego-i Comic-Conon

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább