Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2017] A nagy Warner Bros. bejelentések a Comic-Con-on

A Warner Bros. tegnap tálalta, hogy mely filmekkel találkozhatunk legközelebb a DC Kiterjesztett Filmes Univerzumában.

A Hall H teremben a Warner stúdió többek között bejelentette a Wonder Woman 2.-t, ami igazán nem is volt akkora szenzáció, hiszen ezt már korábban is tudtuk, hogy elkészítik, de a prezentáció alatt kaptunk egy új Az Igazság Ligája előzetest, valamint megtudtuk azt is, hogy a sokat halogatott The Flash mozi végre el fog készülni Flashpoint néven. De bejelentették Shazamot is.

A Flashpointról továbbra is kevés információ ismert, mindössze annyit tudni, hogy az egyik leghíresebb adaptációja lesz a DC képregényvilágának, ami a New 52-vel jelent meg. A film megjelenési dátuma nem ismert.

A panelen továbbá a következő címeket jelentették be: a Suicide Squad 2., a Green Lantern Corps, a Wonder Woman 2., a Justice League Dark, a The Batman, a Batgirl és végezetül a Shazam. Se rendezőket, se bemutatókat nem fedték fel, de reméljük, hogy hamarosan bővebb információkat kapunk az egyes projekekről.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A legújabb Birds of Prey forgatási képek szerint Harley Quinn és Joker szakított

Kévés Bence Mihály

Megvan, hogy mely színész váltja Ben Afflecket a Batman jelmezben?

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves noir hangulatú The Batman-filmet ígér

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább