Megtalálták a Bad Boys 3 két új rendezőjét

Múltkor már temettük a Bad Boys for Life filmet, azonban most újra elővették, és már két rendezőt is találtak. Marcus és Mike visszatér harmadszor is!

Múltkor már temettük a Bad Boys for Life filmet, azonban most újra elővették, és már két rendezőt is találtak. Marcus és Mike visszatér harmadszor is!

A több éves csúszás és a sorozatos halasztás után úgy tűnik, hogy a Sony Pictures végleg áment mondott a Bad Boys franchise harmadik részére, így kedvenc rendőreink visszatérhetnek, akár még idén. A The Hollywood Reporter megerősítette, hogy Adil El Arbi és Bilall Fallah aláírt a Sonynál, így ők fogják leforgatni az előkészített Bad Boys for Life-ot.

Már több mint egy éve, hogy a Sony bejelentette, hogy Joe Carnaham fogja rendezni a Bad Boys 3-at, ami bő 15 évvel a második rész után kerül bemutatásra. Majd a bejelentés után jött is a szomorú hír, Carnaham távozott, és inkább az Uncharted-filmet készíti el. Így a Sony augusztusban megint csúsztatni kényszerült a filmet, de már akkor sokan úgy gondolták, hogy ez egyet jelent a film törlésével. Tovább rontott a film esélyein Martin Lawrence egyik nyilatkozata, melyben szintén arról beszélt, hogy nem lát sok reményt a forgatásra.

Sokáig tényleg úgy tűnt, hogy halott projektről van szó, azonban szeptemberben Jerry Bruckheimer producer kiállt a film mellett, és kijelentette, hogy még nincs veszve semmi sem. Sőt, megerősítette, hogy a film egy írót kapott, és jelenleg is dolgoznak a forgatókönyvön. Deadline azt is kiderítette, hogy Chris Bremner lehet az, aki titokban dolgozik a szkripten, és talán pont ő győzhette meg a stúdiót, hogy ne adják fel.

A marokkói születésű, de Belgiumban tanult Adil El Arbi és Bilall Fallah 2014-ben és 2015-ben már megmutatta rendezői tudását, az Image és a Fekete című alkotásokkal, 2016-ban pedig a Paramount Pictures szerződtette a két direktort a Beverly Hills-i zsaru 4-re. Azonban a munkák ott is késnek, így lehet, hogy Axel Foley (Eddig Murphy) visszatérése előtt még gyorsan elkészítik nekünk a Bad Boys for Life című filmet.

Total
0
Shares
Previous Article

Márciusban kezdődik a The Predator újraforgatása

Next Article

Hamis jelenetek is kerültek a Végtelen háború forgatókönyvébe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!