Martin Lawrence szerint nem valószínű, hogy elkészül a Bad Boys 3.

A bejelentés után addig halogatták a Bad Boys 3.-at, hogy a stúdió futni hagyja ezt a franchiset, és törli a folytatást.

A bejelentés után addig halogatták a Bad Boys 3.-at, hogy a stúdió futni hagyja ezt a franchiset, és törli a folytatást.

Márciusban Joe Carnaham egyszerűen felállt, s otthagyta a Bad Boys for Life írói és rendezői székét, miközben egy ideje már tervezés alatt állt a projekt. És ezzel úgy le is mondtunk a filmről, amit Martin Lawrence az Entertainment Weekly-nek részben megerősített a napokban.

Nem gondolom, hogy elkészítjük a harmadik részt, legalábbis ahogy a dolgok mutatkoznak most. Will [Smith] egy másik filmet forgat, és nem hiszem, hogy elkészül a Bad Boys 3. Benne vagyok, készen állok. Ha meg akarják csinálni, kész vagyok, de nem én irányítom a dolgokat. Ez a stúdió döntése.

Az eredeti tervek szerint most ősszel indult volna a forgatás, és a bemutatót 2018. november 8-ra tűzték ki, de augusztusban a Sony már jelezte, hogy határozatlan időre eltolják a film munkáit. Martin Lawrence kijelentése után reménytelennek tűnik, hogy valaha is elkészül a Bad Boys 3.

Total
0
Shares
Previous Article
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson is feltűnt a Bosszúállók 4. forgatásán

Next Article

Ez lenne az Obi-Wan Kenobi spin-off munkacíme?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!