Hamis jelenetek is kerültek a Végtelen háború forgatókönyvébe

Russo testvérek nem bíztak semmit a véletlenre, és hamis jeleneteket írtak a forgatókönyvbe, csakhogy összezavarják a rajongókat.

Russo testvérek nem bíztak semmit a véletlenre, és hamis jeleneteket írtak a forgatókönyvbe, csakhogy összezavarják a rajongókat.

A Bosszúállók: Végtelen háború két rendezője, Joe és Anthony Russo egyik óvintézkedése az volt, hogy hamis jeleneteket írtak a film forgatókönyvébe – derült ki egy frissen készült interjúból. Ennek értelmében a testvérek csak konzisztensek szerettek volna lenni, hogy megelőzzék a kiszivárogtatást. A trükk bevált, mert a film megjelenése előtt három hónappal még mindig alig tudunk valamit a filmről.

Paul Bettany színész, aki Víziót játssza a filmben a következőt nyilatkozta a Total Filmnek:

Amikor a forgatókönyvet olvastam, több hamis jelenettel is találkoztam. Egy telefonhívást kaptam a rendezőktől, akikkel átfutottuk a hamis részeket. Russoéktól már három alkalommal sikerült kiszivárogtatni, ezért teleírták sok hamis jelenettel a szkriptet. Összesen három olyan iPad volt, ahol csak a valódi forgatókönyv volt olvasható.

Valódi katasztrófa lenne, ha egy ilyen volumenű film forgatókönyve, vagy fontos jelenet a megjelenés előtt kitudódna. De már nem kell sokat várnunk, hiszen április 26-án országosan vetíteni kezdik a filmet, sőt, hamarosan befut a második előzetes is, amit a Super Bowl alatt fognak bemutatni.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Megtalálták a Bad Boys 3 két új rendezőjét

Next Article

[SBLII] A Vörös veréb Super Bowlos tévészpotja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!