Wide Screen
Image default
Előzetesek

[SBLII] A Vörös veréb Super Bowlos tévészpotja

Megérkezett a Vörös veréb című film legújabb előzetese, amit a Super Bowl alatt mutattak be.

A Budapesten forgatott Jennifer Lwarence főszerepében készült Vörös veréb megkapta a legújabb előzetesét, amit hol másutt, mint az amerikai futball döntőjében, az 52. Super Bowl előtt mutatott be a 20th Century Fox.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis:

Amikor Dominika (Jennifer Lawrence) karrierje kudarcba fullad, ő és édesanyja azzal szembesül, hogy egy szomorú és bizonytalan jövővel néznek szembe. Dominika manipulációk sorával találja szembe magát, így kerül be egy titkos hírszerzői szolgálathoz, a Verébhez. A programban olyan a kivételes képességű fiatalokat vesznek részt, akik testüket és elméjüket fegyverként használják. A perverz és szadista képzés után Dominika a program legveszélyesebb ügynökévé válik, ami egyben veszélyt is jelent a Veréb-programra. Egy életre-halálra menő harc veszi kezdetét, melyben még a CIA ügynökét is bevonják, aki megpróbálja meggyőzni Dominikát, hogy ő az egyetlen, akiben megbízhat.

A Vörös veréb országos bemutatója március 1-jén lesz.

Még több a témában...

X-Men: Dark Phoenix – Michael Fassbender visszatér?

Plesovszki Nándor

Az igazság ligája első előzetese

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] [NYCC17] A végső előzetes Az Igazság Ligájához!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább