Főoldal Filmek Jennifer Lawrence játssza az A24 és az Apple The Wives című gyilkos-misztikus filmjének főszereplőjét
Filmek

Jennifer Lawrence játssza az A24 és az Apple The Wives című gyilkos-misztikus filmjének főszereplőjét

Jennifer Lawrence új projektjét a Real Housewives-franchise ihlette.

269
A kiút
Forrás: Apple Original Films

Idén év elején Jennifer Lawrence megkapta hatodik Golden Globe jelölését a Barátnőt felveszünk című filmért. Áprilisban jelentették be, hogy Lawrence Leonardo DiCaprio oldalán szerepel majd Martin Scorsese új Frank Sinatra életrajzi filmjében, de nem ez az egyetlen projekt, amelyben feltűnik a színésznő.

Több film is készülőben van, köztük a nemrég bejelentett thriller műfajú The Wives, egy gyilkossági rejtély az Apple Original Films és az A24 közreműködésével. A The Hollywood Reporter szerint Lawrence nemcsak szerepelni fog a filmben, hanem producerként is kiveszi részét. A film forgatókönyve még nem készült el, Michael Breslin és Patrick Foley jelenleg is dolgozik az íráson; és még a rendezőt sem választották ki. Részleteket nem árultak el a cselekményről, de az internetes lap úgy tudja, hogy a filmet részben a Real Housewives ihlette.

A Real Housewives of Salt Lake City amerikai reality egyik arca Jen Shah, aki az elmúlt évben súlyos jogi problémákba keveredett, miután letartóztatták csalás és pénzmosás vádjával. Azzal vádolják, hogy egy országos telemarketinges rendszert működtetett, és ha bűnösnek találják, akár 30 év börtönbüntetés is vár rá; ő azonban ártatlannak vallja magát. Az RHSLC második évadának legutóbbi epizódjában Shah még azt is állította, hogy ha valamiről, akkor leginkább arról ismert, hogy bőségesen szeret adakozni. Jennifer Lawrence színésznő pedig láthatóan nem veszi be, hogy mit mond Shah.

Jennifer Lawrence először 2011-ben szerzett hírnevet, amikor jelölték az Oscar-díjra a Winter’s Bone – A hallgatás törvénye című filmért. Igazi nagy sztárrá akkor vált, amikor 2012-ben megkapta Katniss Everdeen szerepét Az éhezők viadala című filmekben. Az első rész után Lawrence további három filmben játszotta ezt a szerepet. A regényváltozat mellett talán másik legismertebb szerepe Mystique az X-Men-történetekben.

Barátnőt felveszünk
Forrás: Sony Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vigyél a Holdra
Filmkritikák

Vigyél a Holdra kritika

A Vigyél a Holdra egy romantikus vígjáték a holdra szállás árnyékában.

F1
Filmek

A Brad Pitt főszereplésével forgatott Forma-1-es film 2025 nyarán kerül bemutatásra

Egy nagy hollywoodi stúdió fogja bemutatni a mozikban az Apple Forma-1-es filmjét.