Főoldal Filmek Martin Scorsese életrajzfilm filmet forgatna Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence főszereplésével
Filmek

Martin Scorsese életrajzfilm filmet forgatna Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence főszereplésével

Martin Scorsese egymás után két filmet is leforgat a következő hónapokban.

284
Ne nézz fel!
Forrás: Netflix

Keserédes fináléval zárult a Megfojtott virágok, a film kiváló kritikákat kapott, a kasszáknál mégis alulteljesített, de a nyolcvanas éveiben járó legendás filmrendezőt nem tántorította el a következő projektjétől. Esze ágában sincs visszavonulni Scorsese-nak, számos projekt a csőben van, és legközelebb egy életrajzi filmet forgathat.

A Variety számolt be elsőként a hírről, hogy Scorsese állítólag egy Frank Sinatra életrajzi filmet készít, és bár a rendező képviselői nem kívántak nyilatkozni, a lap szerint a rendező gyakori főszereplőjét, Leonardo DiCapriot szemelte ki a címszerepre. A film, amely a híres énekes életét dolgozza fel, állítólag Jennifer Lawrence számára is fontos szerepet tartogat, aki a források szerint Sinatra második feleségét, Ava Gardnert fogja alakítani.

A szakmai lap szerint a Sinatra-film még nem végleges; a Variety megjegyzi, hogy Sinatra lánya, Tina, aki az elhunyt énekes vagyonát kezeli, még nem adta áldását a filmre. Mindazonáltal, több stúdió, köztük a Sony Pictures és az Apple is érdeklődik Scorsese projektje iránt, de még mielőtt elkezdődne a munka, előbb befejezi Jézus Krisztus életét bemutató filmjét. A lap jelentése szerint a rendező terve, hogy a két filmet „egymás után” forgatja le, ami alátámasztja a rendező nemrégiben tett megjegyzéseit arról, hogy érzése szerint kevés ideje maradt arra, hogy megvalósítsa az összes munkáját, amit szeretne.

A Sinatra életét bemutató filmet és a Jézusra fókuszáló filmet a tervek szerint idén kezdik forgatni, mellettük Scorsese nevét adja egy új Cape Fear – A rettegés foka című tévésorozathoz Steven Spielberggel együtt. A felsorolt két film bemutatóit még nem tűzték ki.

Martin Scorsese
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...