a
FőoldalBRÉKING[SBLII] Megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom új trailere – magyar előzetes!

[SBLII] Megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom új trailere – magyar előzetes!

Az 52. Super Bowl előtt bemutatták a Jurassic World: Bukott birodalom második előzetesét. Ez már nagyon döfi, tényleg ijesztő lesz a dinós film.

A Universal Pictures az 52. Super Bowl kezdőrúgása után néhány másodperccel bemutatta a legújabb előzetest J.A. Bayona által rendezett Jurassic World: Bukott birodalomhoz. A rendező korábban már utalt rá, hogy a folytatás sokkal sötétebb és félelmetesebb lesz, mint Colin Trevorrow filmje, és megnézve az új előzetest, nem hazudott a spanyol rendező.

A film hivatalos szinopszisa:

A Jurassic World: Bukott birodalom négy évvel játszódik azután, hogy a dinoszauruszok elpusztították a szórakoztató parkot a szigeten. Mostanra az emberek elhagyták az Isla Nublar szigetét, és a megmaradt dinoszauruszok a természetbe menekültek, azonban szörnyű dolgok elébe nézünk, hiszen a sziget régóta nyugvó vulkánja egyszer csak felébred, és veszélybe sodorja az egyszer már kihalt őshüllők életét. Owen (Chris Pratt) és Claire (Bryce Dallas Howard) misszióra indul, hogy megmentse a dinókat, köztük az első rész kedvenc velociraptorát, Kéket is.

A Jurassic World: Bukott birodalom országos bemutatója 2018. június 7-én lesz.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.