[SBLII] Megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom új trailere – magyar előzetes!

Az 52. Super Bowl előtt bemutatták a Jurassic World: Bukott birodalom második előzetesét. Ez már nagyon döfi, tényleg ijesztő lesz a dinós film.

Az 52. Super Bowl előtt bemutatták a Jurassic World: Bukott birodalom második előzetesét. Ez már nagyon döfi, tényleg ijesztő lesz a dinós film.

A Universal Pictures az 52. Super Bowl kezdőrúgása után néhány másodperccel bemutatta a legújabb előzetest J.A. Bayona által rendezett Jurassic World: Bukott birodalomhoz. A rendező korábban már utalt rá, hogy a folytatás sokkal sötétebb és félelmetesebb lesz, mint Colin Trevorrow filmje, és megnézve az új előzetest, nem hazudott a spanyol rendező.

A film hivatalos szinopszisa:

A Jurassic World: Bukott birodalom négy évvel játszódik azután, hogy a dinoszauruszok elpusztították a szórakoztató parkot a szigeten. Mostanra az emberek elhagyták az Isla Nublar szigetét, és a megmaradt dinoszauruszok a természetbe menekültek, azonban szörnyű dolgok elébe nézünk, hiszen a sziget régóta nyugvó vulkánja egyszer csak felébred, és veszélybe sodorja az egyszer már kihalt őshüllők életét. Owen (Chris Pratt) és Claire (Bryce Dallas Howard) misszióra indul, hogy megmentse a dinókat, köztük az első rész kedvenc velociraptorát, Kéket is.

A Jurassic World: Bukott birodalom országos bemutatója 2018. június 7-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

[SBLII] A Vörös veréb Super Bowlos tévészpotja

Next Article

[SBLII] [FRISSÍTVE] BRÉKING: Végre itt a Solo: Egy Star Wars történet előzetese!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!