[SBLII] [FRISSÍTVE] BRÉKING: Végre itt a Solo: Egy Star Wars történet előzetese!

A Lucasfilm az 52. Super Bowl alatt végre bemutatta a Solo: Egy Star Wars történet első hivatalos előzetesét.

A Lucasfilm az 52. Super Bowl alatt végre bemutatta a Solo: Egy Star Wars történet első hivatalos előzetesét.

A Disney végre kiadta az első videót a májusban érkező második spin-offhoz, a Solo: Egy Star Wars történet antológiafilmhez. Az első előzetesből sok mindent nem tudtunk meg, mindössze csak az akciójeleneteket próbálja felvezetni. Még a problémákkal küzdő Alden Ehrenreich is alig kapott szerepet a videóban.

A korábbi hírekkel ellentétben nem kell megvárnunk holnapi a Good Morning America című reggeli műsort – korábban már írtunk arról, hogy a Super Bowl alatt érkezik az előzetes -, hiszen sokan akkor várták az előzetest, de még az sem kizárt, hogy egy bővített előzetest látunk holnap (magyar idő szerint délután 5 óra magasságában).

A Lucasfilm korábban már kiadott egy szinopszist a filmhez, de azzal nem mentünk sokra, hiszen már eddig is ismert volt: hogy 18-24 éves Han Solo életét filmesítik meg, melyből megtudjuk, hogyan is lett a galaxis hírhedt csempésze. Azonban nincs minden rendben a filmmel. Tavaly nyáron kirúgták a két rendezőt, majd a főszereplővel (Alden Ehrenreich) adódtak gondok, aki állítólag azóta sem tanult meg színészkedni, és az első tesztvetítések is arról árulkodnak, hogy komoly gondok vannak a filmmel. Sőt, korábban még arról is lehetett olvasni, hogy februárban további forgatások lesznek, mert nem akar összeállni a film.

FRISSÍTÉS

Megerősítve, holnap a GMA-ban érkezik a hosszabb, teljes értékű előzetes a filmhez!

A Solo: Egy Star Wars történet hazai bemutatója május 24-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

[SBLII] Megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom új trailere - magyar előzetes!

Next Article
Mission: Impossible

[SBLII] A Mission: Impossible – Utóhatás első előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!