[SBLII] Hivatalos: Vasárnap érkezik a Solo: Egy Star Wars előzetese!

A Disneytől megerősítették, hogy vasárnap éjjel, magyar idő szerint már hétfő hajnalban elindul a Solo-mozifilm marketingje.

A Disneytől megerősítették, hogy vasárnap éjjel, magyar idő szerint már hétfő hajnalban elindul a Solo-mozifilm marketingje.

A The Hollywood Reporter bennfentes forrásokra hivatkozva arról számolt be este, hogy a Disney vasárnap éjjel a Super Bowllal elindítja a Solo-film reklámozását is, ami egyet jelent azzal, hogy érkezik a spin-off első előzetese is.

A Lucasfilm korábban már kiadott egy szinopszist a filmhez, de azzal nem mentünk sokra, hiszen már eddig is ismert volt: hogy 18-24 éves Han Solo életét filmesítik meg, melyből megtudjuk, hogyan is lett a galaxis hírhedt csempésze. Azonban nincs minden rendben a filmmel. Tavaly nyáron kirúgták a két rendezőt, majd a főszereplővel (Alden Ehrenreich) adódtak gondok, aki állítólag azóta sem tanult meg színészkedni, és az első tesztvetítések is arról árulkodnak, hogy komoly gondok vannak a filmmel. Sőt, korábban még arról is lehetett olvasni, hogy februárban további forgatások lesznek, mert nem akar összeállni a film.

A Solo: Egy Star Wars történet hazai bemutatója május 24-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Befejeződött a Venom-film forgatása is

Next Article

KRITIKA: Fantomszál

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!